VLADIMIR ORLIĆ

Srpska napredna stranka

Rođen je 15.04.1983. godine. Živi u Beogradu.

Po zanimanju je doktor nauka - elektrotehnike i računarstva.

Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2007. godine, na Odseku za elektroniku, telekomunikacije i automatiku- smer telekomunikacije, dok je 2012.godine zvanično promovisan u doktora nauka, takođe na Elektrotehničkom fakultetu.

Bio je inženjer za istraživanja i razvoj u Istraživačko-razvojnom centru "IMTEL Mikroopt dd" i Institutu za mikrotalasnu tehniku i elektroniku "IMTEL Komunikacije AD". Od 2008. do 2011. je radio kao rukovodilac Odeljenja za digitalnu obradu signala u Institutu za mikrotalasnu tehniku i elektroniku "IMTEL Komunikacije AD". U periodu od 2011. do 2012. radio je kao inženjer senior u "High Tech Engineering Center doo", a od 2012. radi u Istraživačko- razvojnom centru "VLATACOM d.o.o.", kao sistem arhitekta.

Objavio je preko 50 naučnih radova i bio je stipendista Ministarstva prosvete, Fonda za mlade talente Vlade Republike Srbije i Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo.

Član Udruženja pisaca "Poeta" na Čukarici.

Govori engleski jezik.

Potpredsednik je Opštinskog odbora SNS Čukarica.

Osnovne informacije

Statistika

  • 561
  • 0
  • 7
  • 7
  • 8 postavljeno / 0 odgovoreno

Pitanja građana

Pitanje udruženja u vezi uzgoja životinja isključivo radi proizvodnje krzna

čeka se odgovor 2 meseca i 12 dana i 2 sata

Poštovani, Pišem Vam u ime udruženja Sloboda za životinje, a povodom pitanja zakonske zabrane uzgoja životinja isključivo radi krzna koje je trenutno aktuelno u našoj zemlji. Zanima me kakav je Vaš stav po pitanju uzgoja životinja isključivo radi krzna u Srbiji i kako biste glasali ukolik...

Pozivnica

odgovoreno za 1 godina i 3 meseca i 24 dana

Poštovani Dr Orliću, Bili smo u kontaktu još povodom Nacrta Zakona o Syber bezbednosti i td, radi prisećanja. Na koji način, odnosno kontakt, novoosnovano Udruženje eSigurnost može da Vas pozove na prvu svečanu sednicu, koja će se održati 22.eptembra 2016. godine. Aleksandar Vukalović

Pismo za narodne poslanike- pitanja za Vladu

čeka se odgovor 1 godina i 20 dana i 9 sati

Poštovani/a, Obraćamo Vam se, kao predstavniku/ci građana, da na sednici za postavljanje poslaničkih pitanja poslednjeg četvrtka u mesecu (26. oktobra 2017. godine), iskoristite vaše poslaničko pravo i postavite ova pitanja predstavnicima Vlade Republike Srbije u ime nas građana.

VIDI SVE POSTAVI PITANJE

Treća sednica Drugog redovnog zasedanja , 07.11.2018.

Sveukupni razvoj, koji je tema i ovog amandmana danas, apsolutno ne podrazumeva ono razvijanje kakvo je nekada bilo apsolutni standard u Republici Srbiji, na veliku žalost naših građana, u vreme kada je žuto preduzeće Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borka Stefanovića, onog lažnog sindikalca Veselinovića, poznatog siledžije, i njihovih koordinatora u obliku Dveri žarilo i palilo Srbijom, razvijala se isključivo sopstvena preduzeća, odnosno sopstvena stranka, razvijao se sopstveni džep. Na primer, kroz afere, kao što smo imali one u Razvojnom fondu Srbije, u Razvojnom fondu Vojvodine.

Ozbiljan razvoj podrazumeva ulaganje i u ljude, ulaganje i u sredstva. I zahvaljujući ozbiljnom odnosu danas, mi imamo, primera radi, iks nož u Kliničkom centru Srbije, što je nekada bilo apsolutno nezamislivo. Mi imamo najbolju moguću opremu za spasilačke timove, ali imamo i prostora da npr. službenicima MUP, BIA, Ministarstva odbrane, zaposlene u ustanovama obrazovanja podignemo plate za 9%, kao što se može videti da je plan prilikom pripreme budžeta za narednu godinu i, ne samo to, da podignemo plate za 8,5% zaposlenima u Poreskoj upravi, Upravi carina, 12% za medicinske radnike, 10% za lekare, 7% za javni sektor.

Dakle kada se ozbiljno i odgovorno radi onda ima prostora za ovakve stvari. Apsolutno je nemoguće da nam se desi kao što nam se desilo 2014. godine u Šapcu, da negde preti poplava, a neki genije poput onog nesrećnog Zelenovića nema ni dve ispravne metle. Inače, taj čovek je završio svoje nečasno postupanje juče pred Savetom Evrope, a ovi njegovi medijski miljenici i danas nastavljaju onako u serijskim nastavcima da izveštaju o njegovim podvizima. Dok je on govorio najgore o Srbiji, ovde je Dragan Đilas ponovo zaseo da se oduševljava tim njegovim potezima, a ljudi, koji su bili tamo pred Savetom Evrope, sa lica mesta javljaju, kao što sam video komentar gospodina Perišića, da za pet godina, pazite, pet godina nikada niko nije poslao takve diletante da nekoga predstavljaju, da o svojoj zemlji, o svom narodu govori na tako ružan, odvratan način kao što je to učinio Zelenović. Oni se danas time oduševljavaju, oni to danas hvale. Đilasu su puna usta različitih optužbi i ponovo, naravno, priča u medijima…

Treća sednica Drugog redovnog zasedanja , 07.11.2018.

Poslednja rečenica, bukvalno. Dok oni ne postignu da čitava Srbija bude njihova privatna prćija i da sve izgleda kao njihovo propagandno glasilo, oni se neće zaustaviti, ali poruka za njih – džabe im je. Hvala.

Imovinska karta

(Beograd, 28.09.2016.)

Funkcija Državni organ, javno preduzeće, ustanova, druga organizacija Izvor prihoda Interval Neto prihod Valuta Vreme obavljanja / od-do
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 27400.00 RSD 16.04.2014 - 03.06.2016.
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 27400.00 RSD 03.06.2016 -
- Skupština grada Beograda (Odbornik) Grad Mesečno 10000.00 RSD 08.09.2016 -
Poslednji put ažurirano: 03.03.2017, 09:59