RADOSLAV MILOJIČIĆ

Demokratska stranka

Rođen 1984. godine. Živi u Smederevskoj Palanci.

Po zanimanju je ekonomista.

U Demokratsku stranku ušao je jos sa 16. godina. Predsednik Opštinskog odbora DS Smederevska Palanka, a potom i predsednik opštine Smederevska Palanka. Bio je na čelu izbornog štaba DS za lokalne i vojvođanske izbore.

Na vanrednim parlamentarnim izborima 24. aprila 2016. godine po prvi put postaje narodni poslanik.

Osnovne informacije

Statistika

  • 149
  • 5
  • 477
  • 5
  • 1 postavljeno / 0 odgovoreno

Pitanja građana

Inicijativa za izmene i dopune Porodičnog zakona

čeka se odgovor 27 dana i 2 sata

Poštovani, U ponedeljak, 14. avgusta 2017. pokrenula sam inicijativu "Naše dete - naša odluka", za izmene i dopune Porodičnog zakona. Prema aktuelnom Porodičnom zakonu roditelji nemaju pravo da odrede potencijalne staratelje svoje dece u slučaju porodične tragedije, pa je odluka o deci...

VIDI SVE POSTAVI PITANJE

Četvrto vanredno zasedanje , 28.08.2017.

Ja ću kao džentlmen sačekati da koleginica završi, ako se vi slažete.

Četvrto vanredno zasedanje , 28.08.2017.

Ok. Govoriću od vremena poslaničke grupe. Imamo vreme poslaničke grupe, tako da ću to vreme iskoristiti.

Žao mi je što nisam dobio u petak nijedan odgovor od gospodina ministra. Moram da priznam ovde uz pretnju da će neko to da mi zameri, o kome imam korektno mišljenje i izdvajam ga iz one šizofrene naprednjačke bulumente. Tako da…

Četvrto vanredno zasedanje , 28.08.2017.

Tako da, jedan dobronameran savet gospodinu ministru, da je vreme da on već polako uvidi da je režimu Aleksandra Vučića kraj i da se polako izmesti iz tog režima koji je naneo samo zlo građanima Srbije.
Žao mi je, gospodine ministre, što mi niste odgovorili ni na jedno postavljeno pitanje u petak koje sam vam postavio kao ministru. Imao sam malo vremena, zato ću sada iskoristiti vreme poslaničke grupe.
Želeo bih da vam postavim još neka pitanja. Slušali smo ovde o svemu i svačemu, samo nismo slušali o poljoprivredi iako je poljoprivreda sigurno jedan od najboljih potencijala za razvoj naše zemlje, ali to nije do sada iskorišćeno na pravi način, posebno u poslednjih šest godina, od kada je SNS smanjila subvencije poljoprivrednicima sa 14.000 dinara na 4.000 dinara, od kada je poskupela sve akcize, podigla cenu goriva itd, itd.
Gospodine ministre, ja sam bio prošle nedelje u Kosjeriću i građani Kosjerića oduševljeni pobedom SNS kojoj ste i vi doprineli, iako je DS sa svojom koalicijom tamo napravila dobar rezultat od preko 18%, pitali su me da li mogu vama da postavim neko pitanje, pošto građani Kosjerića nemaju prilike da vas pitaju. Bili ste u predizbornoj kampanji i kao i svuda gde se pojavi neki funkcioner SNS izneli niz neistina, niz obećanja koja nažalost niste ispunili kao što Aleksandar Vučić ne ispuni nijedno obećanje.
U selu Makovište i Seča Reka u kojima sam bio ja, gde ste bili vi, sećate se, obećali ste da će cena malina otkupna cena biti 2,3 evra, a sada je nažalost cena malina 1 evro, pa građani pitaju šta ćete uraditi po tom pitanju.

Imovinska karta

(Smederevska Palanka, 04.07.2016.)

Funkcija Državni organ, javno preduzeće, ustanova, druga organizacija Izvor prihoda Interval Neto prihod Valuta Vreme obavljanja / od-do
Predsednik opštine Opština Smederevska Palanka Republika Mesečno 85000.00 RSD 25.05.2012 - 27.05.2016.
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 68000.00 RSD 03.06.2016 -
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 27000.00 RSD 03.06.2016 -
Poslednji put ažurirano: 06.03.2017, 15:52