RADOSLAV MILOJIČIĆ

Demokratska stranka

Rođen 1984. godine. Živi u Smederevskoj Palanci.

Po zanimanju je ekonomista.

U Demokratsku stranku ušao je jos sa 16. godina. Predsednik Opštinskog odbora DS Smederevska Palanka, a potom i predsednik opštine Smederevska Palanka. Bio je na čelu izbornog štaba DS za lokalne i vojvođanske izbore.

Na vanrednim parlamentarnim izborima 24. aprila 2016. godine po prvi put postaje narodni poslanik.

Osnovne informacije

Statistika

  • 137
  • 4
  • 467
  • 5
  • Nema pitanja koja su upućena poslaniku

Četvrta sednica Prvog redovnog zasedanja, 23.05.2017.

Hvala.

Poštovana predsednice, uvaženi poslanici, reklamiram član 106. – govornik je dužan da govori samo o tački dnevnog reda. Ovde smo čuli salve uvreda prema opoziciji, DS i dosta nebuloza, tako da ste bili dužni da opomenete prethodnog govornika kao što opominjete mene i odmah mi oduzmete reč čim nešto malo skrenem sa teme ili pokažem neku sliku o bahaćenju SNS, kupovini raznih vila dok narod sve teže i teže živi.

Četvrta sednica Prvog redovnog zasedanja, 23.05.2017.

Hvala.

Reklamiram član 108, gospođo predsedavajuća, a mogao bih još neki član, ali ću ostaviti koleginici koja će takođe da se javi za povredu Poslovnika.

Član 108. kaže da se u redu na sednici stara predsednik Narodne skupštine i morate konačno da shvatite da vam ovo nije SNS, gde ministri mogu da viču na svoje podobne partijske kolege.

Nećemo dozvoliti mi, pogotovo iz DS, da se bilo ko na ovakav nepristojan način, a da nemam uvažavanje prema gospođi Brnabić, pre svega što imam i dve sestre i suprugu i majku i zašto što je dama, rekao bih nešto gore, ali ne želim to da izgovorim.

Na šta liči, gospođo predsednice Skupštine, vama se obraćam, da se ministar ovako obraća narodnom poslaniku, gospodinu Božoviću? To možete u vašoj Naprednoj stranici da delite gradonačelniku Niša opaske i da se derete na njega, na nas ne možete.

Molim vas da stvarno privedete raspravu Domu u kome se nalazimo. Zaista nema smisla to što ste tako rekli gospodinu Božoviću, koji je pitao ono što vas boli. Kada god pitamo zašto ste nas zadužili 10 milijardi evra, vi nam oduzmete vreme. Nema smisla, stvarno.

Četvrta sednica Prvog redovnog zasedanja , 22.05.2017.

Hvala, gospodine Arsiću.

Molim vas da reklamiram član 106. – govornik može da govori samo o tački dnevnog reda o kojoj se vrši pretres. Molim vas, zaista, da privedete raspravu amandmanima, da ovde ne može svako da govori šta mu padne na pamet.

Svaki put kada se neko iz Demokratske stranke javi, ako vrlo malo skrene s teme, vi nam oduzmete reč, date jednu, dve ili tri opomene za jednu grešku, tako da vas molim da budete objektivni i budete ravnopravni prema svima.

Ne govori se o temama dnevnog reda, dozvoljavate da pripadnici vlasti govore laži o pripadnicima, pre svega DS i čitave opozicije. Znam da tome nećete stati na put, ali onda dozvolite i da mi iz opozicije govorimo šta želimo i nemojte da nam oduzimate reč i da mislite da ćete nas ućutkati time što nam dajete po jednu, dve ili tri opomene, izbacujete iz sale. Ako nas izbacite iz sale desiće se sala na ulici, što mi kao državotvorna stranka ne podržavamo, ali vas molim da budete objektivni prema svima.

Prošlog puta ste mi dali dve opomene za sekundu, bez ikakvog razloga. ako imate takve aršine, da slažemo se, ali imajte takve aršine prema svima. Ako nemate takve aršine, onda dozvolite da i mi iz DS govorimo o nečemu što nije u skladu sa dnevnim redom. I da pitam – odakle državnom sekretaru 400.000 za kupovinu vile? Sada ćete mi verovatno oduzeti reč.

Imovinska karta

(Smederevska Palanka, 04.07.2016.)

Funkcija Državni organ, javno preduzeće, ustanova, druga organizacija Izvor prihoda Interval Neto prihod Valuta Vreme obavljanja / od-do
Predsednik opštine Opština Smederevska Palanka Republika Mesečno 85000.00 RSD 25.05.2012 - 27.05.2016.
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 68000.00 RSD 03.06.2016 -
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 27000.00 RSD 03.06.2016 -
Poslednji put ažurirano: 06.03.2017, 15:52