ANA STEVANOVIĆ

Nestranačka licnost

Rođena je 1984. godine. Živi u Beogradu.

Diplomirala je 2008. godine menadžment i produkciju u pozorištu, radiju i kulturi na Fakultetu dramskih umetnosti, u Beogradu. Doktorirala je na temi psihologije menadžmenta i liderstva, organizacionih inovacija ustanova kulture i psihologije kreativnosti na istom fakultetu.

Od 2004. godine učestvuje u organizaciji istaknutih kulturnih događaja, a ponajviše se bavila komunikacionim strategijama i odnosima s javnošću sarađujući sa najvećim filmskim festivalima u zemlji. Objavila je oko petnaest naučnih radova na temama medijske cenzure i etike medija, psihologije liderstva i komunikacionih strategija. Radila je u oblasti kulture i umetnosti na poziciji menadžer za komunikacije

Na vanrednim parlamentarnim izborima održanim 24. aprila 2016. godine po prvi put postaje narodna poslanica.

Osnovne informacije

Statistika

  • 48
  • 0
  • 85
  • 0
  • 3 postavljeno / 0 odgovoreno

Pitanja građana

Pismo poslanicima - pitanja za vladu

čeka se odgovor 27 dana i 23 sata

Poštovani/a, Obraćamo Vam se, kao predstavniku/ci građana, da na sednici za postavljanje poslaničkih pitanja poslednjeg četvrtka u mesecu (26. oktobra 2017. godine), iskoristite vaše poslaničko pravo i postavite ova pitanja predstavnicima Vlade Republike Srbije u ime nas građana.

Inicijativa za izmene i dopune porodičnog zakona

čeka se odgovor 2 meseca i 29 dana i 20 sati

Poštovani, U ponedeljak, 14. avgusta 2017. pokrenula sam inicijativu "Naše dete - naša odluka", za izmene i dopune Porodičnog zakona. Prema aktuelnom Porodičnom zakonu roditelji nemaju pravo da odrede potencijalne staratelje svoje dece u slučaju porodične tragedije, pa je odluka o deci...

Set medijskih zakona

čeka se odgovor 1 godina i 1 mesec i 23 dana

1. Da li smatrate da je dobro da Srbija ima jedan regionalni javni servis? 2. Da li je normalno da građani Južne i Istočne Srbije plaćaju javni servis koji nema nikakvu obavezu prema njima i koji nije ni vidljiv u tom regionu? 3. Da li je to diskriminacija? 4.

VIDI SVE POSTAVI PITANJE

Treća sednica Drugog redovnog zasedanja , 16.11.2017.

Zahvaljujem.

Prvo pitanje je za ministra zdravlja Zlatibora Lončara. Ne znam da li je upoznat sa stanjem u jednom od najvećih domova zdravlja u zemlji. Naime, u Domu zdravlja „Dr Milutin Ivković“ na Paliluli dešavaju se veoma čudne stvari, koje ću ja sada pomenuti.Naime, pričaju nam građani da je nakon dolaska novog rukovodstva nastao potpuni haos i da se podjednako maltretiraju kako vrsni višegodišnji lekari, tako i njihovi pacijenti. Šta se dešava? Lekari se premeštaju mimo svih zakonskih propisa i za pacijente je prava enigma da pronađu gde im je lekar premešten i gde im se nalaze kartoni. Svojevremeno su morali da biraju svog lekara, dobili su elektronsku zdravstvenu knjižicu, ali to za pomenuti dom zdravlja ne važi.Naime, direktor premešta lekare iz npr. zdravstvene ustanove Palilula u Padinsku skelu i obrnuto, a da pacijenti o tome uopšte ne bivaju obavešteni. Sada je nova praksa da pacijent, ako nađe doktora, da to ne znači da mu je i karton preseljen zajedno sa doktorom, već se pacijenti maltretiraju da se ispisuju iz jedne kartoteke i upisuju u drugu. Na žalbe pacijenata načelnici odgovaraju da elektronski sistem ne podržava seljenje kartona, što nije tačno.

Premijerka stalno ponavlja da nam je neophodna digitalizacija i da je to imperativ, a možda je treba obavestiti da je u Domu zdravlja „Milutin Ivković“ čak i papir misaona imenica.

Tako da pitanje za ministra Lončara je šta će preduzeti Ministarstvo da spreči maltretiranje lekara i pacijenata stalnim premeštanjem iz jednog u drugi dom zdravlja na Paliluli?Pitanje za Ministarstvo za rad – da li je istina da je više od 50 radnika Pošte suspendovano zbog štrajka u koji su stupili i da im je čak i kanal komunikacije preko kog su se dogovarali zatvoreni? Ukoliko je istina da su suspendovani, molimo da nam pošaljete razlog zbog kojeg je to učinjeno.I naredno pitanje je namenjeno ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru. Vakcinacije za uzročnike koji se prenose vodom za piće nisu deo obaveznog kalendara vakcinacije dece. Deca na selima nemaju kontrolu ispravnosti vode u bunarima, odnosno ne postoji zakonska regulativa za kontrolu ispravnosti vode u selima gde nema javnih vodovoda i nema bunara, niti javnih česama. Koliki je rizik od epidemija i da li svi meštani imaju ista prava za kontrolu ispravnosti vode ili to imaju samo građani gde postoji javni vodovod? Da li ovo nepostojanje zakonske regulative može ugroziti zdravlje ljudi i u kojoj meri? Takođe, pitamo i koje su mere zaštite?

Naredno pitanje za predsednicu Skupštine Maju Gojković. Naime, budžet nam uveliko kasni, on je trebao da bude pred poslanicima 1. novembra, a danas je kao što znamo 16. novembar, tako da više od dve nedelje kasni predlog budžeta. Budžet mora da se usvoji najkasnije do 15 decembra. Naše pitanje za predsednicu Skupštine – šta radi po pitanju, da li apeluje na Vladu da nam se budžet dostavi hitno ili se planira da se ponovi vrlo neprijatna situacija koju smo imali prošle godine, a to je da nam se najvažniji finansijski dokument u državi dostavlja nepunih 24 sata pre sednice? Kako bi građani znali o čemu se radi, taj dokument je prošle godine imao preko 1.800 stanica. Nama je potrebno vreme da ga proučimo, da ga analiziramo i da pripremimo kvalitetne amandmane, što je, složićete se, nemoguće učiniti za manje od 24 sata.

Naredno pitanje za predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Naime, danas je čak 115 dan kako je predsednik obećao da će medijima dostaviti dokaze za svoje tvrdnje u vezi sa izjavom datom na TV Pink kako su, navodno, medijska udruženja, zatim kako je rekao, lažne medijske organizacije i političke organizacije koje su organizovale proteste dobijale novac za kampanju protiv njega u slučaju Savamala. On je čak pomenuo iznose koji se kreću od 35 do 40 miliona evra koji je utrošen u, navodnu, kampanju protiv njega. Dakle, ponavljam, kada možemo očekivati dokaze za ove tvrdnje?Takođe, trideset i drugi put pitamo Aleksandra Vučića kada će predsednik države konačno podneti ostavku na funkciju predsednika SNS, prestati da krši Ustav i konačno postati predsednik svih građana Republike Srbije?Naredno pitanje, SNS je ušla u koaliciju sa Ramušem Haradinajem na Kosovu, da li je koalicija sa Haradinajem najava izbacivanja Kosova iz preambule Ustava? Poslanici DJB su do sada 31 put postavili ovo pitanje predsedniku Aleksandru Vučiću. Toliko isto puta on je odbio da odgovori na pitanje. Pitamo ga zbog čega predsednik Republike Srbije krši svoju zakonsku obavezu i ne odgovara na pitanja poslanika?

Postavljamo 25 put pitanje predsednici Skupštine Maji Gojković – kada će konačno početi da se održavaju redovni kolegijumi u Narodnoj skupštini, kada ćemo dobiti plan rada Skupštine, godišnji plan rada, jer mi godinu i po dana radimo stihijski, bez ikakve pripreme, bez ikakvog reda? Mi danas ne znamo koje ćemo zakone imati na sednici već naredne nedelje, a za kvalitetnu raspravu u ovom domu je potrebna kvalitetna i adekvatna priprema? Hvala.

Treća sednica Drugog redovnog zasedanja , 14.11.2017.

Zahvaljujem se predsedavajući.

Smatramo da su predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, kao i potpredsednik Narodne skupštine Veroljub Arsić od sazivanja poslednje sednice 9. avgusta 2016. godine, pa sve do danas, tokom predsedavanja više puta grubo i na očigled cele javnosti prekršili Ustav Republike Srbije, Zakon o Narodnoj skupštini, odnosno Poslovnik Narodne skupštine, što je dovelo do potpune degradacije najvišeg predstavničkog tela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici Srbiji.

Način na koji predsednik i potpredsednik predsedavaju sednicama Narodne skupštine, više nego očigledno dokazuje da su zaboravili na svoje osnovne obaveze kao predsedavajući i da institucija Narodna skupština nije njihovo privatno vlasništvo, a još manje vlasništvo njihovih partijskih kolega, kao i činjenica da svi narodni poslanici imaju jednaka prav i dužnosti.

Zahvaljujući postupanju predsednice, prvi put imamo situaciju da narodni poslanici opozicionih poslaničkih grupa u znak protesta podižu svoje poslovnike, upravo da bi predsedavajućoj ukazali na povredu Poslovnika, a da nakon toga, ne samo da ne dobiju reč, već predsedavajućeg, kao i potpredsednika Arsića, daju sebi za pravo da se tome otvoreno podsmevaju, zaboravljajući na činjenicu da su poslaničke grupe izabrane od strane naroda, a ne od predsedavajućih, kao ni od strane njihovih partijskih kolega.

Na sednici Narodne skupštine, govornik može da govori samo o tački dnevnog reda o kojoj se vodi pretres, podsećamo da nije dozvoljeno neposredno obraćanje narodnog poslanika drugom narodnom poslaniku, korišćenje uvredljivih izraza, kao i neiznošenje činjenica i ocena koje se odnose na privatni život drugih lica u skladu sa članovima 106. i članom 107. Poslovnika.

Zahvaljujući Maji Gojković i Veroljubu Arsiću, skandalozne situacije se nadovezuju jedna za drugom, neprimerene izjave, grubo kršenje Poslovnika, što je sve skupa dovelo do potpunog obesmišljavanja funkcije predsednika i degradacija Narodne skupštine.

Na kraju, ono što je poražavajuće, jeste činjenica da su kao predsednica, tako i potpredsednik Arsić, da su rešili da se potpuno povinuju želji Vlade Republike Srbije, da im zakoni samo protrče kroz Skupštinu, da se o njima ne raspravlja na način predviđen Poslovnikom, te da javnost Srbije ostaje uskraćena za informacije o mnogim zakonskim rešenjima koje vladajuća većina izglasava na zvuk zvona, iako upravo ta rešenja direktno utiču na životni standard i ekonomsku moć naših građana.

Zahvaljujući Maji Gojković i Veroljubu Arsiću, koji su prekršili svaku meru i grubo povredili Ustavom zagarantovano pravo na pravna sredstva dokazuju i to da su sebi dali za pravo da kreiraju nove mere za održavanje reda na sednici prema poslanicima opozicije, kako bi na svaki način pokušali da spreče da se čuje njihov glas u parlamentu.

Sve što sam navela dovelo je do potpune degradacije Narodne skupštine, koja je ovakvim postupanjem predsedavajućih postala izvršni organ Vlade Republike Srbije. Na osnovu svega navedenog, zahtevamo hitno razrešenje, kako predsednice Maje Gojković, tako i potpredsednika Veroljuba Arsića.

Druga sednica Drugog redovnog zasedanja , 03.11.2017.

Hvala, predsedavajući.

Mi smo dodali amandman kojim ističemo da je predškolsko obrazovanje pravo svakog deteta. Mislim da se ministar mora složiti sa tim, zato što se građani Srbije uveliko slažu sa tim da svako dete predškolskog uzrasta mora da pohađa predškolsko obrazovanje.

Velika greška koja u našoj zemlji vlada jeste mišljenje da su vrtići i da su predškolske ustanove ustanove za čuvanje dece. To je velika greška i jako pogrešan stav zato što deca prva svoja znanja upravo stiču u predškolskim ustanovama.

Mi ističemo i smatramo da je Republika Srbija dužna da obezbedi sredstva, sva finansijska potrebna sredstva kako bi sva deca u Srbiji mogla da pohađaju predškolske ustanove.

Prema podacima koje smo mi našli, samo 48% dece, dakle oko 84 hiljade od 177 hiljada dece, pohađa predškolske ustanove. To je strahovito loše. Zbog čega je to loše? Psiholozi vrlo dobro znaju da kognitivni razvoj dece kreće i da svoj maksimum doživljava oko treće godine. Dakle, ukoliko dete ne pohađa predškolsku ustanovu ono automatski gubi šanse za jednaki dalji razvoj, za jednake startne šanse kasnije u životu.

Ovo je pogotovo veoma opasno zbog ugroženih grupa. Mi imamo taj podatak da samo 20% dece iz najugroženijih društvenih i socijalnih grupa ima pristup vrtiću. Kako bi se smanjila svaka socijalna i svaka druga segregacija među decom u našoj zemlji, mi insistiramo i predlažemo da država Srbija snosi sve troškove predškolskog obrazovanja, zato što je to ključno kako bi sva deca imala jednake šanse za jednaki razvoj i kasnije jednake šanse za uspeh u životu. Hvala.

Treća sednica Drugog redovnog zasedanja , 16.11.2017.

Zahvaljujem.

Prvo pitanje je za ministra zdravlja Zlatibora Lončara. Ne znam da li je upoznat sa stanjem u jednom od najvećih domova zdravlja u zemlji. Naime, u Domu zdravlja „Dr Milutin Ivković“ na Paliluli dešavaju se veoma čudne stvari, koje ću ja sada pomenuti.Naime, pričaju nam građani da je nakon dolaska novog rukovodstva nastao potpuni haos i da se podjednako maltretiraju kako vrsni višegodišnji lekari, tako i njihovi pacijenti. Šta se dešava? Lekari se premeštaju mimo svih zakonskih propisa i za pacijente je prava enigma da pronađu gde im je lekar premešten i gde im se nalaze kartoni. Svojevremeno su morali da biraju svog lekara, dobili su elektronsku zdravstvenu knjižicu, ali to za pomenuti dom zdravlja ne važi.Naime, direktor premešta lekare iz npr. zdravstvene ustanove Palilula u Padinsku skelu i obrnuto, a da pacijenti o tome uopšte ne bivaju obavešteni. Sada je nova praksa da pacijent, ako nađe doktora, da to ne znači da mu je i karton preseljen zajedno sa doktorom, već se pacijenti maltretiraju da se ispisuju iz jedne kartoteke i upisuju u drugu. Na žalbe pacijenata načelnici odgovaraju da elektronski sistem ne podržava seljenje kartona, što nije tačno.

Premijerka stalno ponavlja da nam je neophodna digitalizacija i da je to imperativ, a možda je treba obavestiti da je u Domu zdravlja „Milutin Ivković“ čak i papir misaona imenica.

Tako da pitanje za ministra Lončara je šta će preduzeti Ministarstvo da spreči maltretiranje lekara i pacijenata stalnim premeštanjem iz jednog u drugi dom zdravlja na Paliluli?Pitanje za Ministarstvo za rad – da li je istina da je više od 50 radnika Pošte suspendovano zbog štrajka u koji su stupili i da im je čak i kanal komunikacije preko kog su se dogovarali zatvoreni? Ukoliko je istina da su suspendovani, molimo da nam pošaljete razlog zbog kojeg je to učinjeno.I naredno pitanje je namenjeno ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru. Vakcinacije za uzročnike koji se prenose vodom za piće nisu deo obaveznog kalendara vakcinacije dece. Deca na selima nemaju kontrolu ispravnosti vode u bunarima, odnosno ne postoji zakonska regulativa za kontrolu ispravnosti vode u selima gde nema javnih vodovoda i nema bunara, niti javnih česama. Koliki je rizik od epidemija i da li svi meštani imaju ista prava za kontrolu ispravnosti vode ili to imaju samo građani gde postoji javni vodovod? Da li ovo nepostojanje zakonske regulative može ugroziti zdravlje ljudi i u kojoj meri? Takođe, pitamo i koje su mere zaštite?

Naredno pitanje za predsednicu Skupštine Maju Gojković. Naime, budžet nam uveliko kasni, on je trebao da bude pred poslanicima 1. novembra, a danas je kao što znamo 16. novembar, tako da više od dve nedelje kasni predlog budžeta. Budžet mora da se usvoji najkasnije do 15 decembra. Naše pitanje za predsednicu Skupštine – šta radi po pitanju, da li apeluje na Vladu da nam se budžet dostavi hitno ili se planira da se ponovi vrlo neprijatna situacija koju smo imali prošle godine, a to je da nam se najvažniji finansijski dokument u državi dostavlja nepunih 24 sata pre sednice? Kako bi građani znali o čemu se radi, taj dokument je prošle godine imao preko 1.800 stanica. Nama je potrebno vreme da ga proučimo, da ga analiziramo i da pripremimo kvalitetne amandmane, što je, složićete se, nemoguće učiniti za manje od 24 sata.

Naredno pitanje za predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Naime, danas je čak 115 dan kako je predsednik obećao da će medijima dostaviti dokaze za svoje tvrdnje u vezi sa izjavom datom na TV Pink kako su, navodno, medijska udruženja, zatim kako je rekao, lažne medijske organizacije i političke organizacije koje su organizovale proteste dobijale novac za kampanju protiv njega u slučaju Savamala. On je čak pomenuo iznose koji se kreću od 35 do 40 miliona evra koji je utrošen u, navodnu, kampanju protiv njega. Dakle, ponavljam, kada možemo očekivati dokaze za ove tvrdnje?Takođe, trideset i drugi put pitamo Aleksandra Vučića kada će predsednik države konačno podneti ostavku na funkciju predsednika SNS, prestati da krši Ustav i konačno postati predsednik svih građana Republike Srbije?Naredno pitanje, SNS je ušla u koaliciju sa Ramušem Haradinajem na Kosovu, da li je koalicija sa Haradinajem najava izbacivanja Kosova iz preambule Ustava? Poslanici DJB su do sada 31 put postavili ovo pitanje predsedniku Aleksandru Vučiću. Toliko isto puta on je odbio da odgovori na pitanje. Pitamo ga zbog čega predsednik Republike Srbije krši svoju zakonsku obavezu i ne odgovara na pitanja poslanika?

Postavljamo 25 put pitanje predsednici Skupštine Maji Gojković – kada će konačno početi da se održavaju redovni kolegijumi u Narodnoj skupštini, kada ćemo dobiti plan rada Skupštine, godišnji plan rada, jer mi godinu i po dana radimo stihijski, bez ikakve pripreme, bez ikakvog reda? Mi danas ne znamo koje ćemo zakone imati na sednici već naredne nedelje, a za kvalitetnu raspravu u ovom domu je potrebna kvalitetna i adekvatna priprema? Hvala.

Prva sednica Drugog redovnog zasedanja , 12.10.2017.

Pitanje za predsednicu Vlade, gospođu Anu Brnabić – kada će Vlada Republike Srbije Narodnoj skupštini uputiti predlog zakona kojim bi se okončalo navodno privremeno umanjenje plata i penzija?

Podsećamo, Vlada Srbije je smanjenje plata u javnom sektoru i penzija oročila do kraja 2017. godine. Privremeno ne može biti nešto što traje već pune tri godine. Građani Srbije imaju pravo da znaju kuda su preusmerene njihove plate i penzije i kada će biti vraćene na pređašnje stanje?

Pitanje za ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića – da li će i kada će smeniti Milana Pušicu, direktora Osnovne škole „Kralj Aleksandar Prvi“ na Novom Beogradu?

Obratili su nam se roditelje dece koja pohađaju ovu osnovnu školu i na osnovu pisma koje su nam prosledili roditelji dece, jasno je da je škola dovedena u nedopustivo zapušteno stanje tokom poslednjih 16 godina,tokom kojih je Pušica direktor. Preko 800 učenika ima na raspolaganju samo dva mokra čvora koja su u neadekvatnom stanju, dvorište nebezbedno pošto ga okružuje zarđala i polomljena ograda, kao i polupani betonski blokovi u dvorištu.

Ovo nisu estetska pitanja, već strahovito ozbiljna bezbednosna i higijenska pitanja koja su nedopustivo i koja su odavno morala biti rešena.

Pitanje za ministra kulture Vladana Vukosavljevića – dokle se stiglo sa realizacijom zaključka Vlade od novembra 2016. godine? Da li je napisan predlog novog osnivačkog akta muzeja i kada će početi sa radom novi upravni i nadzorni odbor?

Složeni status ove ustanove kulture zahteva i odgovore ministra odbrane. Posebnim aktom predviđeno je preuzimanje muzeja do kraja ove godine. Takođe, predviđeno je da se odlukom Vlade ugasi muzej, nakon čega bi trebalo da sledi likvidacija materijalno-finansijskog poslovanja ove ustanove kulture. Tokom likvidacije, svi zaposleni bi dobili rešenje o raskidu ugovora o radu.

Konkretno pitanje za ministra odbrane Aleksandra Vulina – kako objašnjava to da i pored toga što Vlada još nije donela nikakvu odluku kojom bi stavila van snage sopstveni plan o konstituisanju nove ustanove kulture, Ministarstvo odbrane samovoljno je pokrenulo procese koji nisu odobreni na Vladi? Složenost ovog slučaja iziskuje i pitanje namenjeno ministru finansija Dušanu Vujoviću – da li je finansiranje Muzeja vazduhoplovstva predviđeno planiranim budžetom Vlade Republike Srbije za 2018. godinu?

Pitanje za ministra trgovine, turizma i telekomunikacija Rasima LJajića – da li Ministarstvo ima jasno definisanu strategiju razvoja turizma, koja bi od Republike Srbije napravila turističku atrakciju na Balkanu, a da ona ne uključuje novogodišnju rasvetu postavljenu u septembru mesecu?

Pitanje za predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Danas je osamdeseti dan kako je predsednik obećao da će medijima dostaviti dokaze za svoje tvrdnje u vezi sa izjavom datom na televiziji „Pink“, kako su, navodno, medijska udruženja, zatim, kako je rekao, lažne istraživačke kuće i političke organizacije koje su organizovale proteste dobijale novac za kampanju protiv njega zbog slučaja u Savamali. Predsednik je pomenuo iznos od 35 do 40 miliona evra utrošen u navodnu kampanju protiv njega. Tako da, ponavljamo, kad možemo očekivati konkretne dokaze za ovu tvrdnju?

Pitanje za predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića – kako je moguće da nam BDP raste tako munjevito, najbrže u regionu, i postoji li opasnost da se previše razvijemo?

Pitanje za predsednicu Skupštine, gospođu Maju Gojković – kada će konačno početi da se održavaju redovni kolegijumi u Narodnoj skupštini? Kada ćemo dobiti plan rada Skupštine, godišnji plan rada, kako to Poslovnik nalaže, jer mi godinu i po dana, konkretno od 3. juna prošle godine radimo stihijski, po hitnom postupku, u objedinjenim raspravama, ne znajući danas koji će nam zakoni uopšte biti na dnevnom redu naredne nedelje? Za kvalitetnu raspravu u ovom domu potrebna je ozbiljna priprema, koja je nama onemogućena, imajući u vidu da ne znamo nikakv plan rada Narodne skupštine.

Podsećamo predsedavajuću da na dnevni red stavi predlog o svojoj smeni, kao što je to obećala u nekoliko navrata.

Do sada smo 20 puta postavljali ovo pitanje, ovo je 21. put da to činimo. Do sada nismo dobili ni jedan jedini odgovor, uprkos činjenici da predsednica Skupštine ima zakonski rok od 15 dana da na ta pitanja odgovori. Stoga, ponavljam pitanje u ovom dvadesetprvom obraćanju – kada ćemo konačno dobiti odgovore na ta pitanja?

Ovo je takođe čak 27. put da postavljamo pitanje aktuelnom predsedniku Republike Srbije – kada će prestati da krši Ustav i podneti ostavku na funkciju predsednika SNS, kako ne bi bio u sukobu interesa, kako bi konačno postao predsednik svih građana Srbije? Hvala.

Imovinska karta

(Beograd, 12.07.2016.)

Funkcija Državni organ, javno preduzeće, ustanova, druga organizacija Izvor prihoda Interval Neto prihod Valuta Vreme obavljanja / od-do
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 98651.00 RSD 03.06.2016 -
Poslednji put ažurirano: 06.03.2017, 13:46