PREDSEDNICA NARODNE SKUPŠTINE SAZVALA ČETVRTU SEDNICU PRVOG REDOVNOG ZASEDANJA U 2017. GODINI

17.05.2017.

...

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je za četvrtak, 18. maja Četvrtu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine, sa šest tačaka dnevnog reda.

Predsednica Narodne skupštine za dnevni red predložila je Predlog zakona o dopuni Zakona o osiguranju depozita i Predlog zakona o dopuni Zakona o Agenciji za osiguranje depozita, koje je podnela Vlada Srbije.

Narodna skupština razmatraće i Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, Frankfurt na Majni, po zaduženju Javnog preduzeća ''Elektroprivreda Srbije'', Beograd (Projekat „Modernizacija sistema za otpepeljivanje TE Nikola Tesla A“, kao i Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, Frankfurt na Majni, po zaduženju Akcionarskog društva „Elektromreža Srbije“, Beograd (Regionalni program energetske efikasnosti u prenosnom sistemu).

Na dnevnom redu će biti i Predlog odluke o izmeni Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, koji je podnela Poslanička grupa Demokratska stranka i Predlog odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju sastava stalnih delegacija Narodne skupštine Republike Srbije u međunarodnim parlamentarnim institucijama, koji je podnela predsednica Narodne skupštine.

Sednica će se održati u velikoj sali Doma Narodne skupštine, sa početkom u 10 časova.

Poslednji put ažurirano: 13.12.2021, 13:56