Uslovi korišćenja sajta

Portal Otvoreni parlament sadrži informacije od javnog značaja o radu Narodne skupštine ili koje su nastale u radu Narodne skupštine (stenografske beleške sa sednica), a koje je Narodna skupština prosledila Timu Otvorenog parlamenta u skladu sa Zakonom o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja. Od juna 2012, Otvoreni parlament preuzima sa sajta Narodne skupštine objavljene neredigovane stenografske beleške i druga dostupna dokumenta.

Portal Otvoreni parlament i tim koji radi na izradi portala ne obezbeđuje nužno ispravnost, istinitost niti potpunost bilo kog materijala kome se pristupa na ovom sajtu i preko ovog sajta. Korisnici se moraju uzdati u svoje kritičko preispitivanje datog materijala.

Tim koji radi na izradi portala Otvoreni parlament ustanovljava sistem provere i čini sve što je u njegovoj moći da osigura postavljanje nepristrasnih informacija.

Portal Otvoreni parlament linkovima je povezan sa drugim sajtovima koje ne uređuje direktno i stoga ne odgovara za sadržinu i preuzeti materijal sa drugih sajtova.

Portal Otvoreni parlament preduzima sve mere kako bi se osigurala sigurnost mreže, podataka i korisnika. Korisnici, koristeći usluge portala preuzimaju na sebe svu odgovornost i rizike koji su u vezi sa upotrebom ovog portala, a pre svega preuzimanjem informacija sadržanih na portalu.

Pristupanjem na portal Otvoreni parlament preuzimate na sebe svu odgovornost za štetu koja može nastati na vašem kompjuteru, softveru i podacima, usled kompjuterskih virusa i drugih uzroka.

Prilikom preuzimanja informacija sa ovog portala obavezno je navođenje izvora sa kojeg je informacija preuzeta.

Ustanovljen je sistem kontrole kako bi se zaštitile sve informacije koje korisnici portala Otvoreni parlament šalju ili postavljaju na portal.

U slučaju da su vam potrebna dodatna pojašnjenja, slobodno nas kontaktirajte na mail: [email protected]