BOJAN JAKOVLJEVIĆ

Nestranačka licnost

Rođen je 1963. godine.

Po zanimanju je ekonomista. Suvlasnik je građevinskog preduzeća "Kamilje" doo i predsednik Asocijacije privatnih preduzetnika u Lepsoaviću.

Predsednik je Okružnog odbora Srpske napredne stranke za Kosovsko-metohijski region. Član je Opštinskog veća u Leposaviću.

Nakon izbora 2012. godine, izabran je za narodnog poslanika, a na tom mestu ostao je do raspisivanja izbora 2014. godine.
Poslednji put ažurirano: 09.02.2017, 08:55

Osnovne informacije

Statistika

  • 0
  • 0
  • Nema pitanja koja su upućena poslaniku

Druga sednica Prvog redovnog zasedanja, 28.03.2013.

Informacije radi, samo da kažem da prosto nije tačno da nisu informisani svi relevantni faktori na KiM. Uvek, posle svakih pregovora, gospodin Vulin je u roku od dva dana na KiM, tako da to, javnosti radi, moram da kažem.
Ove godine, 23. marta, delegacija u sastavu Oliver Ivanović, Zoran Ostojić, Ranđel Nojkić, Petar Miletić i Dejan Radenković, boravila je u Briselu i imala sastanak sa gospodinom Jelkom Kacinom, koji je posle sastanka izjavio da je ova delegacija podržala, u ime Srba sa KiM, Ahtisarijev plan koji, da podsetim, nije prihvaćen ni od ove Skupštine, niti od strane UN, a s obzirom da su se predsednici četiri opštine sa severa KiM ogradili od stavova ove delegacije, postavljam pitanje, predsedniče, vama. Ko je ovlastio ovu delegaciju da ide na ove i ovakve pregovore? Drugo, da li je tačno da je ova delegacija prihvatila Ahtisarijev plan, kako je izjavio gospodin Kacin? Pod tri, ko je snosio troškove odlaska ove delegacije na ovaj sastanak?
Predsedniče Vlade, za vas je pitanje.