GORAN TASIĆ

Nestranačka licnost

Rođen je 1962. godine.

Živi i radi u Beogradu.

Po zanimanju je doktor medicine, neurohirurg.

Osnovne studije je završio na Medicinskom fakultetu Unverziteta u Beogradu, 1989.godine. Magisterijum je završio na Medicinskom fakultetu Unverziteta u Beogradu, takođe, 1998.godine. Uža naučna oblast mu je hirurgija sa anesteziologijom (neurohirurgija).
Doktorat je završio na Medicinskom fakultetu Unverziteta u Beogradu, 2010.godine.
Specijalizaciju je završio 1996. Godine, sa odličnom ocenom, u Beogradu.

U svom dosadašnjem radu unapredio je timski rad sa Hemijskim institutom Tehnološkog fakulteta u Beogradu u primeni biomaterijala kao depoa antibiotika i analgetika kod bolesnika na intezivnoj nezi Neurohirurške klinike KCS u Beogradu, a u toku su istraživanja o mogućnosti intraoperativne instalacije depoa interferona u postresekcioni kavum malignih tumora mozga.

Učestvovao kao koautor u pripremi i izdavanju udžbenika „Osnovi neurohirurgije“, „Urgentna medicina“ , „Prva pomoć“ i udžbenika „Hirurgija“ za studente Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Na redovnim parlamentarnim izborima održanim 21. juna 2020. godine po prvi put postaje narodni poslanik, kada je izabran sa izborne liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) - Dragan Marković Palma".
Poslednji put ažurirano: 05.08.2020, 13:21

Osnovne informacije

Statistika

  • 0
  • 1
  • Nema pitanja koja su upućena poslaniku