PITANJE UDRUŽENJA U VEZI UZGOJA ŽIVOTINJA ISKLJUČIVO RADI PROIZVODNJE KRZNA

Poslanik kome je upućeno: Vladimir Đukanović

Pitanje

odgovoreno za 20 sati

Poštovani,
Pišem Vam u ime udruženja Sloboda za životinje, a povodom pitanja zakonske zabrane uzgoja životinja isključivo radi krzna koje je trenutno aktuelno u našoj zemlji. Zanima me kakav je Vaš stav po pitanju uzgoja životinja isključivo radi krzna u Srbiji i kako biste glasali ukoliko bi član Zakona o dobrobiti životinja koji se odnosi na ovo pitanje bio na glasanju u Narodnoj skupštini: da li ste za to da se uzgoj životinja isključivo radi krzna dozvoli ili zabrani u Srbiji?
Da podsetimo, član Zakona o dobrobiti životinja koji zabranjuje uzgoj životinja isključivo radi proizvodnje krzna i kože bi trebalo da stupi na snagu 01. januara naredne godine, uprkos kampanji uzgajivača koji pokušavaju da ukinu ovu zakonski donetu odredbu.
Hvala unapred na odgovoru.

Odgovor

Питање које ми је постављено је учињено на крајње нељубазан начин, јер онај ко питање поставља није се удостојио ни да се потпише. Самим тим, нема никаквог смисла да дајем одговор. Унапред вас молим да у будуће питања која су без потписа не прослеђујете ка мојој електронској пошти. 

Odgovor nije ocenjen