NINOSLAV GIRIĆ

Srpska napredna stranka

Rođen je 1955. godine. Po zanimanju je lekar, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije.

Predsednik je Okružnog odbora SNS Jablaničkog okruga.

Nakon parlamentarnih izbora 2012, izabran je za narodnog poslanika, a na tom mestu je odstao sve do 03. juna 2016. godine.
Poslednji put ažurirano: 09.02.2017, 10:59

Osnovne informacije

  • Srpska napredna stranka
  • Leskovac
  • 06.04.1955.
  • lekar

Statistika

  • 0
  • 0
  • Nema pitanja koja su upućena poslaniku

Prva sednica Prvog redovnog zasedanja, 02.03.2016.

Zahvaljujem predsedavajući. Ja ću se pridružiti kolegi Marijanu Rističeviću. Reklamiram član 107. dostojanstvo Narodne skupštine.
Neću ponavljati ove reči. Potpuno se slažem sa njegovim izlaganjem i ja vas molim da ovo ne dozvolite. Cela Narodna skupština svi poslanici prisutni su čuli ovu uvredu. Dakle, nedopustivo je, može se dobacivati i to je zabranjeno, ali ovako dobacivati, ovakvim pogrdnim rečima, ja vas molim ovo su stvarno uslovi da se opomene poslanik koji je uvredio našeg šefa poslaničkog kluba Zorana Babića. Hvala.

Četvrto vanredno zasedanje, 11.02.2016.

Hvala.
Poštovani predsedavajući, poštovani ministre sa saradnicom, koleginice i kolege narodni poslanici, slažem se sa obrazloženjem ministra i sa koleginicama koje su govorile pre mene. Ovo je novina, tek se sada uvodi kao mogućnost u naš sistem. Mislim da je sasvim u redu pokrenuti inicijativu za izmene i dopune Zakona o overavanju potpisa, rukopisa i prepisa i da na taj način ova materija bude sveobuhvatno regulisana. U principu ovaj amandman SNS neće prihvatiti.

Četvrto vanredno zasedanje, 11.02.2016.

Hvala, predsedavajući.
Poštovani ministre sa saradnicom, koleginice i kolege narodni poslanici, stvarno ne vidim kakvu dilemu ima predlagač ovog amandmana, s obzirom da je u zadnjoj rečenici obrazloženja zašto se amandman ne prihvata vrlo eksplicitno naznačeno da način overe potpisa, rukopisa i prepisa jeste predmet posebnog zakona, čijim bi se izmenama jedno moglo postići predloženo dejstvo. Dakle, vrlo je jasno i iz tog razloga ne treba prihvatiti ovaj amandman. Hvala.