BORKO PUŠKIĆ

Srpski pokret Dveri

OSVRT OTVORENOG PARLAMENTA

Borko Puškić prvi put je izabran za narodnog poslanika u 13. sazivu kao deseti na listi Boško Obradović - Srpski pokret DVERI - POKS - Miloš Parandilović - Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije. Najmlađi je poslanik iz redova Srpskog pokreta Dveri, mandat mu je potvrđen 01.08.2022. godine.

U 13. sazivu deo je poslaničke grupe SRPSKI POKRET DVERI - PATRIOTSKI BLOK. Član je Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, i zamenik člana Odbora za dijasporu i Srbe u regionu.

BIOGRAFIJA

Rođen je 1981. godine u Prijepolju. Osnovnu školu pohađao je u rodnom Prijepolju, a srednju saobraćajnu školu u Užicu. Završio je najpre Visoku tehničku školu strukovnih studija Univerziteta u Kragujevcu, na odseku za drumski saobraćaj, a nakon toga i Saobraćajni fakultet u Novom Sadu, gde je stekao zvanje diplomiranog inženjera saobraćaja.

Bio je odbornik u Skupštini opštine Prijepolje od 2016. do 2020. godine.

Predsednik je Izvršnog odbora Srpskog pokreta Dveri.
Poslednji put ažurirano: 05.09.2022, 07:43

Osnovne informacije

Statistika

  • 61
  • 37
  • Nema pitanja koja su upućena poslaniku

Četvrta sednica Drugog redovnog zasedanja , 26.12.2022.

Zahvaljujem.

Ukazujem na povredu Poslovnika od strane vas kao predsedavajućeg, dostojanstva Skupštine, član 107, iz prostog razloga što smatram da niste dovoljno dobro bili ispratili ovaj tok sednice i da ste uvideli da je uvaženi poštovani gospodin Martinović, ministar, opsovao jedan deo narodnih poslanika. Ja verujem da vi to niste videli. Ja sam zaista to čuo i video.

Ja mislim da je ljudski da vi uputite kao ministar izvinjenje i da tako pokažemo…

Četvrta sednica Drugog redovnog zasedanja , 26.12.2022.

A šta vi mislite, da je 30 ljudi sišlo dole da laže da je neko nekoga opsovao?

Imovinska karta

(Prijepolje, 27.08.2022.)

Funkcija Državni organ, javno preduzeće, ustanova, druga organizacija Izvor prihoda Interval Neto prihod Valuta Vreme obavljanja / od-do
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 0.00 RSD 01.08.2022 -