BORISLAV ANTONIJEVIĆ

Grupa građana Mi - Glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović

OSVRT OTVORENOG PARLAMENTA

Borislav Antonijević prvi put je izabran za narodnog poslanika u 14. sazivu, kao 12. na listi Mi - Glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović, mandat mu je potvrđen 06. februara 2024. godine.

U 14. sazivu deo je poslaničke grupe MI SNAGA NARODA PROF. DR BRANIMIR NESTOROVIĆ, koja se do aprila 2024. zvala MI - GLAS IZ NARODA prof. dr Branimir Nestorović.

BIOGRAFIJA

Rođen je 1967. godine. Završio je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Specijalista je ginekologije i akušerstva.

Od 1999. zaposlen je u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front.

Jedan je od osnivača organizacije Lekari i roditelji za nauku i etiku.

Bio je je član Političkog saveta Srpskog pokreta Dveri.

Živi u Beogradu.


Poslednji put ažurirano: 14.04.2024, 17:03

Osnovne informacije

Statistika

  • 2
  • 2
  • Nema pitanja koja su upućena poslaniku

Prva sednica Prvog redovnog zasedanja , 22.04.2024.

Uvaženo predsedništvo, uvažene kolege narodni poslanici, poslanička grupa – Mi snaga naroda neće glasati za ovaj zakon iz više razloga, ali da se ne ponavljamo i da ne ponavljamo sve i da vidimo ono što je osnovno, ono što smo se bunili uvek, neravnopravni uslovi za izlazak na izbore, neravnopravni uslovi za pojavljivanje na televiziji, neravnopravni uslovi dodeljivanja overivača, neravnopravni uslovi dodeljivanja prostora, ma neravnopravni uslovi života u opšte. Ma koliko to vas da ne interesuje, to je tako.

Evo, imali smo priliku da u gradu Lazarevcu predsednik opštine zabranjuje da nam se dodeli sala za organizovanu tribinu zato što ćemo izneti ono što Lazarevčani ne mogu da čuju javno, a to je da je u pripremi izmeštanje trase auto-puta „Karađorđe“, gde će sa planirane trase od pre šest godina, gde je trasa puta trebala da prođe kroz otkupljeno zemljište, kroz zemljište gde je izvršena eksproprijacija...

Prva sednica Prvog redovnog zasedanja , 22.04.2024.

Hvala.

Trasa auto-puta se izmešta 35 kilometara kroz zemljište koje su otkupili naši tajkuni i time se grad Lazarevac potpuno skrajnjuje i ugrožava se narod koji je hranio preko kolubarskog basena ovu državu godinama.

I samo da znate da taj kolubarski basen i kolubarski region je jako poznat za podizanje ustanaka i svi oni koji su ga zanemarili nisu baš dobro prošli. Nisu to moje reči, nego njihove i prenose vam pozdrave da se obrati pažnja šta rade i da se konačno čuje njihov glas negde, a ne da se sprovode zabrane.

Zato nećemo glasati za ovaj Zakon, a svakako ćemo svim našim odborima po Srbiji savetovati da izađu na izbore i da se izbore za pravo u svojim opštinama uz svesrdnu našu pomoć.

Hvala na produženom vremenu.