FATMIR HASANI

Partija za demokratsko delovanje

Rođen je 1957. godine. Živi u Bujanovcu.

Po zanimanju je profesor hemije.

Na vanrednim parlamentarnim izborima održanim 24. aprila 2016. godine po prvi put postaje narodni poslanik.

Osnovne informacije

Statistika

  • 4
  • 0
  • 1
  • 1
  • 4 postavljeno / 0 odgovoreno

Pitanja građana

Apel

čeka se odgovor 8 meseci i 29 dana i 6 sati

Apel za podršku postdiplomcima po starom planu i programu Obraćamo Vam se kao postdiplomci upisani po starom planu i programu, sa molbom da medijski propratite izmenjenu odluku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, koja se odnosi na produžetak roka za završetak studija po predb...

Apel za podršku postdiplomcima po starom planu i programu

čeka se odgovor 8 meseci i 29 dana i 7 sati

Poštovani, Obraćamo Vam se kao postdiplomci upisani po starom planu i programu, sa molbom da nam pomognete u vezi sa izmenjenim predlogom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, koja se odnosi na produžetak roka za završetak studija po predbolonjskim programima.

Apel za podršku postdiplomcima po starom planu i programu

čeka se odgovor 8 meseci i 29 dana i 7 sati

Obraćamo Vam se kao postdiplomci upisani po starom planu i programu, sa molbom da nam pomognete u vezi sa izmenjenim predlogom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, koja se odnosi na produžetak roka za završetak studija po predbolonjskim programima.

VIDI SVE POSTAVI PITANJE

Šesta sednica Drugog redovnog zasedanja, 12.12.2016.

Poštovani predsedavajući, dame i gospodo narodni poslanici, mi kao nacionalna manjina hoćemo da skrenemo pažnju nadležnim državnim institucijama da kada biraju i menjaju sudije po osnovnim i višim sudovima imaju u vidu tu manjinsku zastupljenost po nacionalnoj strukturi stanovništava. Do sada se to nije poštovalo, a mi želimo da se vi sami zalažete, da poštujete taj odnos ili proporcionalnost po opštinama.
Nije u redu da mi stalno dežuramo oko toga, a isto, nećemo gledati za malo, ali ne prihvatamo, na primer, kao što je Osnovni sud u Bujanovcu, od 13 sudija samo tri su Albanci, a predsednik suda je Srbin. Nepravde i diskriminacije u sudstvu su dosta značajne, a treba ih umanjiti ili rešavati jednom. Isto tako, imamo dosta problema i sa notarima, jer od zadnje tačke nekog sela iz Preševa do Vranja treba putovati 50 kilometara za jedan mali sporazum ili neki drugi akt. Hvala.

Peta sednica Drugog redovnog zasedanja, 08.12.2016.

Hvala.
Uvaženi predsedavajući, dame i gospodo narodni poslanici, postavljam pitanje Vladi i Ministarstvu finansija - zašto je budžet za obrazovanje uskraćen za 26,84 milijarde dinara, kada znamo da su naisplativije investicije u obrazovanju i nauci? Bez povećanja broja prosvetnih inspektora i prosvetnih savetnika, a i kabinetne nastave, nemamo kvalitetnu nastavu i dobre uspehe u obrazovanju. Hvala.

Druga sednica Drugog redovnog zasedanja, 13.10.2016.

Hvala.
Poštovani predsedniče, dame i gospodo narodni poslanici hoću da postavim pitanje za REM i direktora RTS. Koliko minuta pripada albanskoj manjini u Srbiji u državnim televizijama? Toliko. Hvala.

Imovinska karta

(Beograd, 01.07.2016.)

Funkcija Državni organ, javno preduzeće, ustanova, druga organizacija Izvor prihoda Interval Neto prihod Valuta Vreme obavljanja / od-do
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 105000.00 RSD 03.06.2016 -
Poslednji put ažurirano: 01.03.2017, 09:06