UGLJEŠA MRDIĆ

Srpska napredna stranka

OSVRT OTVORENOG PARLAMENTA

Uglješa Mrdić do sada je jednom bio narodni poslanik, u 12. sazivu, od 2020. do 2022. godine.

U 12. sazivu bio je član Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo i Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, kao i zamenik člana Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.

Tokom 12. saziva proveo je 740 sati na redovnim zasedanjima u Skupštini, i učestvovao u glasanju o 422 akta i za 421 akt je glasao “za”. U plenumu se obratio 85 puta, nije učestvovao u postavljanju poslaničkih pitanja Vladi Srbije, dok je 9 puta učestvovao u traženju obaveštenja i objašnjenja.

U 13. sazivu izabran je za poslanika kao 109. na listi ALEKSANDAR VUČIĆ – Zajedno možemo sve, mandat mu je potvrđen 01.08.2022. godine.

U 13. sazivu deo je poslaničke grupe ALEKSANDAR VUČIĆ – ZAJEDNO MOŽEMO SVE. Član je Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo i Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, i zamenik člana Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu i Odbora za dijasporu i Srbe u regionu. Takođe, član je Delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO.

BIOGRAFIJA

Uglješa Mrdić je rođen 18. marta 1978.godine u Trebinju. Osnovnu i srednju školu završio je u Beogradu. Po zanimanju je diplomirani pravnik, a završio je master i doktorske studije, kao i Visoke studije bezbednosti i odbrane Vojne akademije Univerziteta odbrane u Beogradu i Diplomatsku akademiju MSP.

Novinarstvom je počeo da se bavi 1997. godine. Objavljivao je svoje tekstove u Dnevnom telegrafu, Politici ekspres, Reviji 92, Balkanu, Nacionalu, Svedoku, Glasu javnosti, Pečatu, a godinama piše kolumne za Embargo i Info 24.

Bio je autor i voditelj emisija na Fokus radiju i pomoćnik glavnog urednika nedeljnika Pečat.

2012. godine postavljen je za savetnika ministra pravde za odnose sa javnošću, i na toj poziciji je ostao do 2020. godine.

Predavač je na Beogradskoj akademiji poslovnih i umetničkih strukovnih studija.

Od 2016. godine do danas odbornik je u Skupštini opštine Vračar, i predsednik odborničke grupe Srpske napredne stranke.

U Srpskoj naprednoj stranci je od njenog osnivanja. Bio je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, i predsednik Saveta za borbu protiv korupcije Srpske napredne stranke.

Član je Predsedništva Srpske napredne stranke.
Poslednji put ažurirano: 08.01.2023, 15:38

Osnovne informacije

Statistika

  • 85
  • 1
  • Nema pitanja koja su upućena poslaniku

Drugo vanredno zasedanje , 25.02.2023.

Zahvaljujem, gospodine Orliću.

Vama svaka čast kako vodite sednice Skupštine Srbije, jer nije lako voditi kada imate u delu opozicije ljude koji nemaju pojma ni gde se nalaze, ni o čemu se govori, ni koje su tačke dnevnog reda, a ne govorimo o poštovanju Poslovnika.

Pročitao sam i izanalizirao sam, za razliku od većine kolega iz opozicije, i predložene zakone i izveštaje. U danu za glasanje, to ću kao narodni poslanik liste Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve podržati.

Želim da pozdravim i prisutne goste.

Želeo bih i da pohvalim sve ono što je rekao prilikom obraćanja u ime Ministarstva odbrane potpredsednik Vlade i ministar odbrane, Miloš Vučević, što se tiče sporazuma u oblasti odbrane i bezbednosti. Naravno da podržavam svako ulaganje u vojsku, zato što se na taj način Srbija priprema ne da ratuje, nego da se odbrani ukoliko budemo došli u tu situaciju.

Isto tako, što se tiče drugih rezultata kada govorimo o ministarstvima i što se tiče i Ministarstva saobraćaja, građevine i infrastrukture, tu imamo konkretne rezultate.

Znate kako, danas se govori o Srbiji u kojoj se gradi, a za vreme bivšeg režima, do 2012. godine, govorilo se o Srbiji u kojoj se krade. To je velika razlika i to vide građani.

Dakle, nije više ona Srbija u kojoj se krade, sada, u zadnjih desetak godina imamo Srbiju u kojoj se gradi. Ne mogu da shvatim ove kritičare, šta je tu loše što se u Srbiji gradi? Zašto kritikujete ove projekte, i što se tiče pruge, svake nove pruge, rekonstrukcije? Šta je loše što od 2012. godine do danas imamo 381 kilometar novih autoputeva, što imamo izgrađeno i 134 kilometra nove pruge? Šta je tu loše?

Šta je tu loše kad vi niste imali nikakve rezultate, a pri tome se planira da se izgradi još 944 kilometara novih modernih autoputeva u Srbiji?

Šta je loše da se povezuju modernim saobraćajnicama Beograd i Subotica i Horgoš? Šta je loše da se povezuje Beograd sa Nišom? Šta, jel Niš nije Srbija, Subotica nije Srbija? To vam smeta.

Vama je Srbija, očigledno, govorim vama, predstavnicima lažne elite, krug dvojke u Beogradu. A, i kad govorimo o krugu dvojke u Beogradu, kad ste bili na vlasti ni tu ništa niste uradili.

Takođe, želeo bih da pohvalim izlaganje gospodina Duška Pejovića ispred DRI. Detaljno je objasnio predstavnicima opozicije šta su uradili. A kada govorimo o radu DRI i kada govorimo o nekim ovde pokrenutim temama, a tiče se i opštine iz koje dolazim, Vračara, i pričamo o vračarskom tunelu, kao prvo kad kažemo „havarija u vračarskom tunelu“, poručujemo opoziciji – nije bilo nikakve havarije, nije bilo nikakvog haosa, to je prikazano u jednoj televizijskoj seriji, a čak je i u samoj seriji na kraju, u poslednjim epizodama demantovano da je bilo havarije u vračarskom tunelu. Dakle, samo razdvojte realnost od televizijskih serija.

Dakle, naši građani žele da žive u realnosti, a realnost su ovi rezultati. Realnost je što ćemo imati do 2025. godine prosečnu platu na teritoriji cele Srbije oko 1.000 evra. To su rezultati.

Kad govorimo o Vračaru, Vračar je u prethodnom periodu bio popularan. Kad govorimo o havarijama i kad govorimo o oblasti kriminala i korupcije, naročito je bio popularan do 2016. godine kada je bivši režim Vračarom vladao po principu poštovanja kriminala i korupcije.

To najbolje ovde može da kaže i gospodin Pejović, jer 2016. godine kada je došlo do promene u opštini Vračar, kad je SNS sa koalicionim partnerima preuzela odgovornost, imali smo budžetsku inspekciju, potom internu, eksternu reviziju, kriminalističku policiju i na kraju DRI.

Na kraju je utvrđeno da je bivši režim od građana Vračara, tj. Beograda oteo 173 stana, 5,5 miliona evra nenaplaćenih potraživanja poslovnog prostora i, čini mi se, oko 5.000 nestalih kvadrata poslovnog prostora.

E, to je vračarska havarija. Ne vračarski tunel, nego to šta ste vi radili na Vračaru do 2016. godine, u Beogradu do 2013. godine, a u Srbiji do 2012. godine. Narodu je dosta tih vaših laži, obmana i vašeg kriminala i korupcije.

Mi se borimo protiv kriminala i korupcije i zato vama smeta i ono što se tiče i Agencije za sprečavanje korupcije. Vama, jednostavno, smeta ta Agencija, a da ne govorimo šta je ta Agencija, tada pod drugim nazivom – Agencija za borbu protiv korupcije, radila dok ste vi bili na vlasti.

Znam ja da to vas boli i znam ja da vas boli kad uvek nešto kažemo što se tiče konkretnih rezultata i predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije.

Znam da vas bole ova ekonomska ulaganja, znam da vas bole ovi rezultati iz oblasti građevine i informacionih tehnologija, gospodine Jovanoviću, i da vas bole izveštaji ovih nezavisnih institucija. To vas boli zato što mi ovde konkretno danas imamo rezultate, a vama rezultati smetaju.

Vama, u stvari, kada analiziramo vaše govore, najviše smetaju dve stvari, a to je predsednik Aleksandar Vučić i Srbija, zato što vam smeta ova politika mira i stabilnosti i ova politika stabilne budućnosti svih građana Srbije koju uspešno vodi naš predsednik Aleksandar Vučić.

Zahvaljujem.

Prvo vanredno zasedanje , 08.02.2023.

Poštovani predsedavajući, gospodine Orliću, očigledno je da su neki poslanici opozicije opterećeni SNS koja je u dva minuta sedam puta pomenuta, a samo da vas podsetim, ne biraju se direktori osnovnih škola prema pripadnosti određenoj političkoj organizaciji nego prema stručnosti i naravno i prema mišljenju školskog odbora i kolektiva u školi.

Za razliku od perioda do 2012. godine da, tada se biralo, ali na sastancima Demokratske stranke i vaših koalicionih partnera odlučivalo se, ne samo šta ko će biti sudija i tužilac nego se odlučivalo ko će biti direktor i osnovne i srednje škole i odlučivali ste na svojim stranačkim sastancima i ko će biti dekani fakulteta. Dakle, sve ste živo odlučivali na sastancima vaše političke organizacije.

Samo bih se vratio na jedan minut u periodu od tog velikog rejtinga vaše stranke, samo da podsetim pošto ste spomenuli te velike promene Petog oktobra 2000. godine da je DS na parlamentarnim izborima čini mi se 2003. godine osvojila je 11% glasova.

Eto kako se pokazala ta vaša vlast od tri godine kada ste izgubili volju naroda, a da ne govorim kako ste ih kasnije nastavili katastrofalno da vodite državu sve do 2012. godine.

Narod vam ni tada nije verovao. Ne veruje vam ni sada. Narod će vam verovati sve manje i manje. A nadovezao bih se na moju koleginicu Marinu Raguš, kada vam je ubijen Zoran Đinđić, kad ste vi bili na vlasti, ne samo da ministar unutrašnjih poslova nije ponudio svoju ostavku, nego ni načelnik beogradske policije, ni načelnik resora javne bezbednosti, ni načelnik Uprave kriminalističke policije, niko nije iz sektora bezbednosti ponudio ostavku za ovo što vam se dogodilo.

Prvo vanredno zasedanje , 08.02.2023.

Zahvaljujem, gospodine Orliću.

Jako je interesantno kada ovi junaci iz opozicije krenu da napadaju poslanike SNS, a naročito kada nisu to. Ali, dobro, to nas ništa ne iznenađuje od onih poslanika koji pucketaju prstima na sastancima Odbora za ustavna pitanja, glasno viču, prave nerede kad god su uključene kamere i na sednicama Skupštine Srbije i na sednicama Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo. Kakvi su stručnjaci, to se pokazalo.

To se pokazalo, jer najmanje govore o amandmanima, najmanje govore o zakonima o kojima danas raspravljamo, ali zato samo znaju da kritikuju, da govore neartikulisano i da vređaju, a neću da govorim i o detaljima kako se obraćaju poslanicama SNS na sastancima Odbora za ustavna pitanja. Ali, neka, neka narod vidi kakvi ste vi. Neka narod vidi kako vi, pod broj jedan, nemate kulturu ponašanja, nemate vaspitanje koje se nosi iz kuće, a kamoli vi da komentarišete zakone.

Zahvaljujem.

Šesnaesto vanredno zasedanje, 03.02.2022.

Zahvaljujem, predsedavajući.

Uvažene kolege narodni poslanici, dragi građani Republike Srbije, danas u ime poslaničke grupe imam nekoliko pitanja, a koja se prvenstveno tiču Zdravka Ponoša, Dragana Šolaka i Vladete Jankovića. Naime, upućujem pitanje nadležnim institucijama Vlade Srbije i Vojsci Srbije da saopšti podatke o uništavanju Vojske Srbije za vreme dok je general Ponoš bio načelnik Generalštaba Vojske Srbije i, naravno, u periodu od 2000. do 2012. godine kada su DOS-ovi i drugi kadrovi bili na čelu Ministarstva odbrane, da li SCG i kasnije Srbije. Pri tome, tražim konkretne podatke o tome na koji način je spašena Vojska Srbije, a jeste u periodu od 2012. godine pa do danas, i da građani Srbije jasno vide podatke na koji način je došlo do napretka rada i Vojske Srbije i Ministarstva odbrane od 2012. godine i što se tiče nabavke vojne opreme, naoružanja, sklapanja međunarodnih sporazuma, podizanja standarda pripadnika Vojske i uopšte jačanja Vojske, kao jedne od najvažnijih institucija u Srbiji.

Takođe, postavljam pitanje nadležnim institucijama da saopšte sve podatke, što se tiče delovanja Ponoša u vremenu dok je bio načelnik Generalštaba, što se tiče ilegalnom prisluškivanja vojnog vrha Srbije, a što su potvrdili njegovi saborci i oni ljudi koji su bili iz DS na čelu Ministarstva odbrane i u periodu dok je on bio načelnik Generalštaba. Da vidimo kako je taj „čuveni“ general i načelnik Generalštaba Zdravko Ponoš hteo i prisluškivao svoje kolege, na koji način je želeo da upravlja Vojskom i kakav je imao odnos prema Vojsci i da jednostavno građani Srbije znaju šta je sve Ponoš uradio i što se tiče uništavanja Vojske Srbije.

Potom, Đilasov kandidat za predsednika Republike general Zdravko Ponoš je suinvestitor zgrade na Vračaru u Metohijskoj ulici. Tražim od nadležnih institucija da dostave sve podatke što se tiče delovanja ovog tajkuna među generalima ili generala među tajkunima – Zdravka Ponoša i, naravno, da vidimo poreklo njegovog novca i da Ponoš prijavi svoju porodicu. Ako neko od državnih funkcionera, nas narodnih poslanika, na vreme ne prijavi svoje prihode ili imovinu, onda trpi zakonom određene sankcije. U slučaju Đilasa i Ponoša to se nije dešavalo.

Dalje, sledeće pitanje imam, a koje se tiče delovanja žutog tajkuna i Đilasovog saborca Dragana Šolaka, kako je Šolak postao jedan od najbogatijih Srba nezakonitim korišćenjem i uzurpacijom javnih resursa? Nadležne institucije treba time da se pozabave i da dostave podatke građanima Srbije, pa da vidimo na koji način je Šolak stekao stotine miliona evra i otkud mu novac da kupi „Sautempton“. Ukoliko neki funkcioner, neki političar uđe u upravu ili skupštinu nekog sportskog kluba, on je izložen stubu srama i to mu je zabranjeno. Kada je u pitanju Đilasov tajkun, on može da kupuje za stotine miliona funti klubove i u Premijer ligi Engleske.

Sledeće pitanje se tiče Đilasovog kandidata za gradonačelnika Beograda, Vladete Jankovića. Da vidimo na koji to način Vladeta Janković misli da može da ruši spomenik Stefanu Nemanji ili da ga premešta na drugu lokaciju. To samo potvrđuje da je Đilasova, Šolakova, Ponoševa i Jankovićeva politika da uruši i sruši i uništi. Sa druge strane, naša politika, politika SNS je gradnja, sloga, ujedinjenje, interes Srbije na prvom mestu.

Prema tome, građani Republike Srbije 3. aprila će imati više izbora, ali jedan izbor je jasan da se građani odrede da li su za ovu rušilačku, uništavačku politiku Ponoša, Šolaka, Đilasa, Jeremića i Vladete Jankovića ili su za onu politiku koja je vezana za budućnost Srbije, a to je najbolja moguća politika, politika predsednika Aleksandra Vučića. Hvala.

Petnaesta sednica Drugog redovnog zasedanja, 23.12.2021.

Zahvaljujem, predsedavajući, gospodine Orliću.

Uvažene kolege narodni poslanici, dragi građani Republike Srbije, ja danas imam tri pitanja u ime poslaničke grupe Aleksandar Vučić – Za našu decu, koja želim da uputim nadležnim državnim institucijama.

Prvo pitanje se tiče malverzacija Dragana Đilasa iz vremena dok je bio gradonačelnik Beograda. Nismo još uvek dobili adekvatne odgovore od nadležnih državnih institucija, naročito od Tužilaštva, a tiče se ne samo onih 619 miliona evra koje je oteo od građana Srbije, nego i drugih malverzacija u kojima je učestvovao i koje je organizovao u periodu dok je bio gradonačelnik Beograda od 2008. do kraja 2013. godine. Da ne nabrajam sve njegove afere. O njegovim aferama, dok je bio gradonačelnik Beograda možemo da izdamo jednu knjižicu, a svakako može da se snimi jedan dobar film.

Drugo pitanje, opet se tiče Dragana Đilasa, ne zato što mi je on nešto posebno interesantan, nego zato što je interesantan građanima Srbije po svim svojim lošim postupcima i svim postupcima gde se direktno zalaže za uništenje državnih institucija, a ovog puta u pitanju je državna institucija „Telekom Srbija“.

U poslednje vreme, a naročito poslednjih dana svedoci smo nove kampanje koju je Dragan Đilas, zajedno sa Draganom Šolakom i Marinikom Tepić pokrenuo, a tiče se uništenja „Telekoma Srbije“ zbog interesa da ojača njegova Junajted grupa, koja zajedno sa Junajted medijom, Dajrekt medijom i drugim njihovim saradničkim firmama preduzima sve aktivnosti i zajedno sa SBB-om, ne bi li, pod jedan, urušila ugled „Telekom Srbije“, a onda i na kraju i uništili „Telekom Srbiju“, isključivo zbog svojih finansijskih interesa.

Šolaku i Đilasu je bitno da SBB bude što jači, da njihove firme budu što jače, da njihovi džepovi budu što bogatiji, a jedna od najvažnijih državnih institucija koju je država Srbija, predvođena Aleksandrom Vučićem sačuvala, očuvala i ojačala, a to je Telekom Srbija, Đilas, Šolak i ekipa, to žele da unište.

Treće moje pitanje se tiče slabe reakcije ili ne reakcije i Zaštitnika građana i svih poverenika i nadležnih institucija, kada su u pitanju pretnje koje su upućene i predsedniku Aleksandru Vučiću i funkcionerima u Vladi Srbije i narodnim poslanicima koje su izrečene ne samo u Đilasovim i Šolakovim medijima, nego i na društvenim mrežama i drugim elektronskim medijima. To nisu samo uvrede, to su klasične pretnje. Nisu reagovale nadležne državne institucije adekvatno. Da li zato što imaju jedan zaštitnički odnos prema nekom reditelju, nekom glumcu, i nekom tajkunu? To je opet Dragan Đilas u pitanju.

Dakle, svi građani treba da budu jednaki pred državnim institucijama i nema nikakve elite kada je u pitanju reakcija državnih institucija. Dakle, da li neko sebe smatra elitom ili ne, da li je neko javna, poznata ličnost, društvo politički radnik, dramski umetnik ili privrednik, on isto treba da bude podložen reakciji nadležnih državnih institucija kada iznosi uvrede i pretnje na račun bilo kog građana Republike Srbije.

Kad govorim o eliti, želim da kažem da da bi neko pripadao eliti nije dovoljno da samo bude intelektualac, nije dovoljno da bude poznat i da ima neke rezultate u svojoj delatnosti, bitno je, po meni je najbitnije, da voli svoju državu, da poštuje svoj narod i da je ugledan građanin. Kada to ima, onda može sebe da smatra elitom. Svakako, nisu elita svi ovi ljudi, oni su lažna elita koja iznosi pretnje i uvrede na račun svih onih koji drugačije misle od njih.

Prema tome, na kraju želim da zaključim da u pogledu sva tri pitanja, i što se tiče malverzacija Dragana Đilasa u Beogradu, i što se tiče ovih orkestriranih Šolakovih, Marinikinih i Đilasovih napada na „Telekom“, sa ciljem uništenja još jedne državne institucije i, pod tri, ove ne reakcije ili slabe reakcije raznih državnih institucija, Poverenika i Zaštitnika, kada su u pitanju uvrede i pretnje na račun funkcionera SNS, očekujem brzu reakciju nadležnih državnih institucija, jer sasvim je jasno da i u prvom i u drugom i u trećem slučaju iza toga stoje Dragan Đilas, Dragan Šola i Marinika Tepić, kojima ne odgovara jaka Srbija, kojima ne odgovara jačanje Srbije, jačanje državnih institucija zato što njima smeta prvenstveno, pod broj jedan, predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji jača našu Srbiju iz dana u dan, da nam Srbija bude sve jača i sve bolja.

Hvala. Živela Srbija!

Osma sednica Drugog redovnog zasedanja , 25.11.2021.

Zahvaljujem, gospodine predsedavajući.

Uvažene kolege narodni poslanici, uvaženi građani Republike Srbije, meni je u potpunosti jasno da mi u Srbiji danas imamo dve vrste politike, jednu politiku za Srbiju i jednu politiku protiv Srbije. Sreća je što je ova politika protiv Srbije politika manjine u Srbiji, politika onih koji se bore za ivicu cenzusa, a to je politika Dragana Đilasa i Dragana Šolaka. Ali, ne mogu da shvatim ne reagovanje pojedinih institucija Poverenika i Zaštitnika građana i svih drugih nevladinih organizacija i drugih državnih institucija kada je u pitanju govor mržnje na ulicama Beograda.

Mi smo svedoci da ovih dana imamo poziv na linč, poziv na neizlazak na izbore, poziv za blokiranje Srbije, poziv za blokiranje autoputeva, poziv za blokiranje svih institucija i pozive za upad u državne institucije. Dakle, to je politika Dragana Đilasa i Dragana Šolaka i s tim u vezi danas postavljam svoje prvo pitanje. Kako reaguju državne institucije na ovaj govor mržnje na ulicama Beograda, na ulicama Srbije i ovaj poziv za blokadu Srbije? Poziv za blokadu Srbije u trenucima dok se Aleksandar Vučić i Vlada Srbije bore za Srbiju, u trenucima kada se Aleksandar Vučić sprema da uputi pisma šefovima vlada i država povodom Kurtijeve najave da treba da se ujedine Albanija i Kosovo i Metohija u nezavisnu državu, i to u trenucima kada se naš predsednik sastaje sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom ne bi li i po pitanju teme gasa i energetika uradio najbolju stvar za Srbiju i njene građane.

Drugo moje pitanje se tiče korupcionaških afera, jer jasno je da Draganu Đilasu, Mariniki Tepić koja se najavljuje da će biti sada i njihov lider na izbornoj listi i Vuk Jeremić i Šolak i svi njihovi saborci, Miroslav Aleksić, meni je jasno da njima smeta sve ono dobro što radi predsednik Vučić i Vlada Srbije.

Jasno mi je da im smeta i vakcinacija i podsticaji za rađanje i pomoć porodicama i rešavanje gasne krize u jugoistočnoj Evropi i borba za srpske nacionalne interese i za Kosovo i Metohiju, ali mi nije jasno zbog čega nisu i procesuirani pojedinci poput Dragana Đilasa i zato tražim od nadležnih institucija da nam dostave sve nove informacije koje se tiču korupcionaških afera Dragana Đilasa. To u stvari više nisu ni afere, to je jedno činjenično stanje, jer znamo jasno da je čovek oteo od građana Srbije nekoliko stotina miliona evra, a sada sa delom tog novca želi, šta da radi, ne da menja vlast u Srbiji, nego da ruši Srbiju i da ruši vlast, što oni i javno govore na ulicama Beograda i putem svojih medija koje plaćaju i kontrolišu.

Dakle, očekujemo jasnu reakciju državnih institucija, i to tražim baš na današnji dan kada je Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, zato što upravo i Đilas i Šolak i njihovi saborci, oni su u više javnih nastupa podstakli nasilje nad ženama. Da ne govorim šta sve rade što se tiče nasilja nad porodicom Aleksandra Vučića i pretnje koje upućuju i deci i roditeljima i bratu našeg predsednika.

Prema tome, očekujem jasnu reakciju državnih institucija, odgovore koje treba da dobijemo, a građanima Srbije želim da poručim – ne brinite, demokratija vlada u Srbiji, demokratija je volja naroda, volju naroda pokažite u aprilu, zato što je najvažnija volja naroda, a volja naroda je politika Aleksandra Vučića. Hvala.

Imovinska karta

(Beograd, 26.08.2022.)

Funkcija Državni organ, javno preduzeće, ustanova, druga organizacija Izvor prihoda Interval Neto prihod Valuta Vreme obavljanja / od-do
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 85471.00 RSD 01.08.2022 -
Odbornik Gradska Opština Vračar Opština Mesečno 1100.00 RSD 18.08.2020 -
Institut za puteve a.d. Beograd (Poslovi pravnog savetovanja) Republika Mesečno 95000.00 RSD 15.01.2021 -
Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija (Viši predavač) Republika Mesečno 43533.00 RSD 01.10.2020 -