SLOBODAN PETROVIĆ

Srbija centar

OSVRT OTVORENOG PARLAMENTA

Slobodan Petrović prvi put je izabran za narodnog poslanika u 14. sazivu, kao 56. na listi Srbija protiv nasilja - Miroslav Miki Aleksić - Marinika Tepić (Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak - Ćuta, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Srbija centar, Zajedno, Pokret za preokret, Udruženi sindikati Srbije "Sloga", Novo lice Srbije), mandat mu je potvrđen 06. februara 2024. godine.

U 14. sazivu deo je poslaničke grupe SRBIJA CENTAR - SRCE

BIOGRAFIJA

Rođen je 1990. godine. Po profesiji je master pravnik.

Živi u Vranju.

Predsednik je Gradskog odbora stranke Srbija centar.

Poslednji put ažurirano: 10.04.2024, 09:29

Osnovne informacije

  • SRBIJA CENTAR - SRCE
  • Vranje
  • 1990
  • master pravnik

Statistika

  • 7
  • 0
  • Nema pitanja koja su upućena poslaniku

Prva sednica Prvog redovnog zasedanja , 22.04.2024.

Poštovani građani, dame i gospodo narodni poslanici, dolazim iz Vranja, grada iz kog gospoda naprednjaci fiktivno prijavljuju moje sugrađane, a njihove članove na adrese u Beogradu kako bi glasali na ponovljenim beogradskim izborima, s obzirom na to da su oni održani 17. decembra bili pokradeni.

Rezolucijom Evropskog parlamenta i izdatim preporukama ODIHR-a decembarska krađa je i međunarodno potvrđena. Sada je na delu još veća junska krađa, jer će se, po svemu sudeći, ponovljeni izbori u Beogradu održati 2. juna.

Za ovu tvrdnju izneću vam i dokaze u vidu fiktivno prijavljenih birača iz Vranja. Stefan Kostić, dana 23. februara ove godine, fiktivno je promenio svoje prebivalište i ono je sada na adresi opštine Zemun, ulica Klare Cetkin. Nemanja Bošković i Ivan Nedeljković, istog dana, 23. februara ove godine, fiktivno su promenili svoja prebivališta i oni sada žive u opštini Zemun, ulica Bulevar maršala Tolbuhina u istom stanu…

Prva sednica Prvog redovnog zasedanja , 22.04.2024.

Radoslav Stanković, Saša Jovanović…