VIKTOR JEVTOVIĆ

Srpska napredna stranka

Rođen je 1983. godine. Živi u Beogradu.

Po zanimanju je master menadžer.

Od 2016. godine zaposlen je u banci Poštanska štedionica.

Nakon izbora održanih 21. juna 2020. godine po prvi put postaje narodni poslanik.

Izabran je sa izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu".
Poslednji put ažurirano: 11.01.2021, 12:31

Osnovne informacije

Statistika

  • 34
  • 3
  • Nema pitanja koja su upućena poslaniku

Šesnaesto vanredno zasedanje, 04.02.2022.

Zahvaljujem, predsedavajući.

Poštovana ministarko sa saradnicima, dame i gospodo narodni poslanici, cenjeni građani Republike Srbije, osnovni postulat ka kome teži SNS, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, je borba protiv kriminala i korupcije na svim nivoima, gde nema i ne sme biti zaštićenih.

Predložene izmene Zakona o sprečavanju korupcije deo su Sporazuma o unapređenju uslova za održavanje izbora od 29. oktobra 2021. godine koji je zaključen u Narodnoj skupštini između političkih stranaka učesnica, međustranačkog dijaloga pod pokroviteljstvom Narodne skupštine, a gde su sve stranke opozicionog bloka prihvatile predviđene mere uz preporuke da se iste iz tog sporazuma implementiraju. Ovaj zakon naišao je na pozitivne ocene i Evropskog parlamenta.

Odgovornom politikom koju sprovodi SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem pokazuje se i doslednost i sve od demokratskih principa, što u vreme žute tajkunske strahovlade, predvođene Draganom Đilasom, nismo mogli ni da sanjamo. I kada već govorimo o korupciji ne mogu a da ne pogledam spisak diletanata koji su sinonim za korupciju, a ujedno se nalaze na listama tajkunskih kandidata, a svi zajedno na platnom spisku žutog tajkuna Dragana Đilasa.

Ako krenemo samo od po zlu čuvenog Zdravka Ponoša koji je kao džojstik u rukama NATO pakta devastirao srpsku vojsku, sveo je na nivo lovačkog društva, ponizivši tako sve one junake koji su položili život na oltar otadžbine, dok on danas polaže kamen temeljac za zgradu na Vračaru. Da paradoks bude veći, njegov bivši ministar odbrane, Dragan Šutanovac, iznosi tvrdnje da je isti, dok je bio na čelu Generalštaba, pokušavao da špijunira za strane službe, o čemu svedoče i zapisnici u arhivi Vojske Srbije.

Nude nam, takođe, i čuvenog odlikaša Miroslava Aleksića koji bi umesto na izbornoj listi trebao da se nađe u „Vujakliji“ kao sinonim za korupciju i lopovluk, jer narod vrlo dobro zna da je dok je bio na čelu opštine Trstenik zadužio građane kod banaka na ime imaginarne kupovine četiri kontejnerske gasne centrale. Gradsku kasu je ojadio do poslednje pare. Posledice tog mafijaškog poduhvata građani Trstenika osećaju i dan-danas. Da ne govorim o državnoj kasi od koje je napravio porodični fond, odnosno porodično preduzeće sa ženom i tastom, Ljubišom Kneževićem, i tako ispumpavao ogroman novac. Ali, šta drugo očekivati od čoveka čiji je šef Vuk Jeremić, upleten u korupcionašku aferu sa svetskim lopužama Patrikom Hoom i Tidijanom Gadijom koji već robijaju i od kojih dobija stotine hiljada evra iz Katara, zemlje poznate po finansiranju islamskih terorista.

Takođe, tu je i novopečeni kandidat za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, koji je sam priznao da nije stručan da vodi prestonicu. Bestidno daje skandalozne izjave da spomenik Stefana Nemanje treba srušiti, a Lešće zaustaviti. Šta su mu pokojnici krivi, ni sam ne znam, ali prebaciti ih u Marinkovu baru ili Borču. Tako sa sezonskom radnicom „Multikoma“, Marinikom Tepić „Morović“, degradira ne samo srpsku istoriju, nego i građane ovih divnih naselja, jer očigledno je da dalje od ekskluzivnih restorana u centru grada, tajkunski kandidati nisu ni odmakli. Srušili bi oni i Hram Svetog Save jer im verovatno zaklanja pogled sa terase.

Sada polako maske padaju i vidi se pravi interes i cilj Dragana Đilasa i njegovih poslušnika koji za što gnusniju laž dobijaju veći bonus na svojim računima. Tu su i stranke „zelenih“ kojima u programu nije bilo ni pomena o očuvanju ekologije do prošle godine, već samo kako da se dodvore Rokfelerovom bankomatu i eventualno nasilno dođu na vlast.

To je ta skupina lopova i prevaranata čiji je jedini plan i program da obesmisle sve ono što su Aleksandar Vučić i SNS uradili za Srbiju – stotine kilometara puteva, bolnice, povećanje plata, penzija, minimalca koji sada iznosi 35.000 dinara, odgovornost prema penzionerima i pomoć mladima u iznosu od 100 evra, 250 novih fabrika, smanjena stopa nezaposlenosti sa 26% na 9%. To su konkretni rezultati.

Ko može da im parira? Sigurno ne taj tajkunski drugosrbijanski konglomerat, ubeđen da im vlast pripada po rođenju i da svi ostali treba da im se poklone, alergični na sve što je vredno srpskom narodu, kao i državi, a želeli bi da pretvore sve u bezličnu masu bez smisla, imena i bilo kakve vrednosti u kojoj podanici ćute i trpe dok Đilas, Tepić, Šolak i njihovi čauši kradu i bahate se. Najveća smetnja u tom planu im je Aleksandar Vučić, kako i sami ističu, svesni da im je on nepremostiva prepreka u toj nameri da opet tlače srpski narod.

Zato, čak degutantno, podrugljivo i zlokobno na Đilasovim tajkunskim medijima obezvređuju očigledne materijalne dokaze o pretnji fizičkom likvidacijom Aleksandra Vučića od strane jednog od najvećih kriminalnih klanova, na čijem je čelu Radoje Zicer, jer im je to jedini način da zaustave Srbiju koja je zahvaljujući Aleksandru Vučiću danas prva po direktnim stranim investicijama, koju respektuje ceo svet, koja nezaustavljivo ide napred i ne povlači se pred ološem čiji je jedini cilj da sačuva svoje milione i opet odvuče Srbiju u kaljugu beznađa.

O svemu najbolje govori podatak da u Srbiji za godinu i dva meseca nije bilo ni jednog mafijaškog ubistva. To je rezultat hrabre politike predsednika Vučića. To tajkuni i lopovi nikada nisu ni pokušavali da postignu, ali narod Srbije dobro vidi svu njihovu bezidejnu politiku čiji je jedini plan i program pljačka i korupcija. Zato će i 3. aprila od tog istog naroda dobiti samozasluženi prezir.

Građani Srbije dobro znaju ko se nepokolebljivo bori za njihov interes, za našu decu i našu Srbiju, ko se ne povlači pred lažnom elitom, a ni pred pretnjama metkom, čija hrabrost i odlučnost čine da Srbija konačno bude najbolja.

Narod Srbije zna da je to Aleksandar Vučić. Zato za narod, za sve nas važi – pred najgorima nema povlačenja i nema predaje, jer za nas predaja nije opcija. To je obećanje Aleksandra Vučića i Srbije koju je ujedinio u borbi za budućnost. Živela Srbija!

Petnaesto vanredno zasedanje, 11.01.2022.

Zahvaljujem, predsedavajući gospodine doktore Orliću.

Poštovana ministarko sa saradnicima, dame i gospodo narodni poslanici, cenjeni građani Republike Srbije, govoriću o Predlogu zakona o privremenom registru državljana Republike Srbije od 16 do 29 godina, kojima se uplaćuje novčana pomoć za ublažavanje posledica pandemija bolesti Kovid 19.

Odgovornom politikom koju vodi predsednik Srbije, Aleksandar Vučić i Vlada Srbije, gde je osnovni postulat briga o svakom građaninu, prvenstveno u doba ove pošasti, koja je zahvatila ceo svet, gde pored pomoći penzionerima, građanima, porodiljama, konstantnim produktivnim merama, odgovornošću i radom mislimo i na naše mlade.

Ovom podrškom koja će biti samo jedna u nizu narednih pokazujemo brigu o našim mladima koji su jedan od osnovnih temelja društva. Počevši od projekata "Moja prva plata" nastavljamo i dalje da radimo i borimo se za mlade, ne samo da ostanu u Srbiji, koja zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića sada među vodećim zemljama u regionu, a rekorder i po direktnim stranim investicijama, koji su u odnosu na 2019. godinu sada dvostruko veće, iznose 3,9 milijardi evra što u areni globalnog ekonomskog tržišta predstavlja neverovatan uspeh. To smo postigli zahvaljujući snažnoj i odgovornoj politici Aleksandra Vučića.

Fantastični rezultati koje smo postigli u prethodnoj godini u ekonomiji, infrastrukturi, da jačamo naš zdravstveni sistem, pokazali smo da umemo da se takmičimo sa najvećima i najuspešnijima na mnogim poljima i da pobeđujemo. Za razliku od žutog tajkunskog preduzeća, koje bi volelo sve samo ne da Srbija napreduje i beleži uspehe, bude bolja i snažnija na svim poljima, a mladi, oni nisu bili ni slovo na papiru, već samo sredstvo za manipulaciju i za koju nisu učinili ama baš ništa.

Dragan Đilas u ovoj fudbalskoj utakmici kroz svoje tajkunske medije konstantno lažima plasira autogolove, zamera svakom uspehu Srbije, jer oni ne bi voleli da Srbija bude ovako snažna kao što jeste danas, da napreduje i beleži uspehe kako bi sutra bila još bolja i snažnija.

Oni su navikli na ona vremena, a koja smo mi ostavili daleko u prošlosti kada je Srbija bila slaba, kada su njihove kabadahije mogle da se bahanališu i rasipaju narodni novac po belosvetskim računima misleći samo na lični interes, a na Srbiju je mogao da utiče svako. Naravno, od koga bi mogli da izvuku ličnu korist i u njoj rade šta god požele.

Istorijska je odluka koju je doneo Aleksandar Vučić da saseče iz korena takvu devastirajuću politiku, a počnemo konačno sami da vodimo računa o sopstvenim interesima i to je jedna od najvažnijih stvari koje smo naučili prethodnih godina, da moramo da se borimo za ono što je važno i da niko sa strane to neće da nam obezbedi, ali ni da nam pokloni, već naprotiv da se svojski trude da zauzdaju, sputaju, jer im više odgovara kada se mi ne pitamo sami, kada ne odlučujemo sami i kada nismo dovoljno snažni kao što danas jesmo, da se za svoj lični interes izborimo kako u državnim, tako i u nacionalnim sferama.

I ovde se suočavamo sa neverovatnim pritiscima. Nekada su potpuno neverovatni, ali moramo računati na to, svesni činjenice da u razvoju i pobedama Srbije na svakom terenu odnosimo pobede, idemo napred misleći na mlade koji će sutra voditi ovu državu i odlučivati o svima nama i ostati u zemlji u kojoj vide budućnost, a ne da ih privlače fudbalski tereni u Engleskoj kojima se tajkunska hobotnica hvali, umesto da ih bude sramota, ali to smo od njih već i videli, jer čega se pametni stide oni se ponose.

Kao što se i ponose beskrupuloznim napadima na porodicu predsednika Aleksandra Vučića, jer oni drugi argumenti i nemaju, već samo mržnju i obmane, kao i snajperski nišan koji su usmerili ka predsedniku Aleksandru Vučiću. Taj nišan je usmeren od strane onih koji su Srbiju bacili na dno svog bezumlja. Taj nišan je usmeren i na većinu građana Srbije koja misli drugačije i ne želi da bude više otirač njihovog rasporskog uništavanja svega što je srpsko.

Za te lopove i štetočine nepremostiva prepreka je Aleksandar Vučić i narod Srbije koji će im decidno 3. aprila reći ne i poslati ih u zaborav političke prošlosti i onu trulež koju su ostavili za sobom dok su bili na vlasti i neka tamo i ostanu. Živela Srbija!

Šesnaesta sednica Drugog redovnog zasedanja, 29.12.2021.

Zahvaljujem, predsedavajući, dr Orliću.

Poštovani ministre sa saradnicom, cenjeni građani Republike Srbije, poštovani narodni poslanici, govoriću o amandmanu na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansijskoj podršci porodicama sa decom.

Predloženim amandmanom predviđa se kao novo pravo jednokratna pomoć za rađanje drugog i trećeg deteta. Ovo novo pravo značajno bi doprinelo rastu nataliteta i uspešnoj populacionoj politici koju sprovodi Vlada Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Pravo na jednokratnu pomoć u visini od 100 hiljada dinara ostvaruje majka za drugo i treće dete, rođeno od 1. januara 2022. godine u Republici Srbiji. Osnovni postulat i načelo koji sprovodi SNS, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, je bezbednost i socijalna sigurnost za svu decu i sve njene građane.

Kakav je odnos bivši režim, predvođen Draganom Đilasom i njegovim probisvetima imao prema deci i roditeljima kada je zajahao Beograd i besomučno pljačkao resurse namenjene deci i porodiljama, da bi taj novac potom sejao po tajnim računima od Mauricijusa preko Amerike do Hong Konga i naprasno doživi demenciju i počne da bunca na temu vrtića, koje je duplo naplaćivao, gde mesta nije bilo za više od 20 hiljada mališana, ali je odrao zato kožu sa leđa roditeljima. Bahatog tajkuna nije bilo briga za porodilje od kojih je uzeo milione, kao i za penzionere. Jedina briga bile su mu sekunde na kojima je zgrtao milione.

Kako kad govorimo o ovoj krucijalnoj temi da ne osetimo gađenje i gnev? Jer, danas ta ista multikom hobotnica pokušava očajnički da se dokopa gradske kase, ne bi li svoj nezasiti poriv prema novcu namirila ponovnom pljačkom, tragično zaglavljen u prošlosti, kada su vedrili i oblačili.

Jedini plan koji imaju jeste da nasilno dođu na vlast. Zato naglas priželjkuju streljanje Aleksandra Vučića, njegove porodice. Mržnju koja kao vulkan kulja iz njihovih megafona, Marinike, Vuka Jeremića, Borka Stefanovića, Ćute Jovanovića i tako zeleni od besa, skupljeni pod istu pečurku ludaru, pozivaju na propast i nasilje, svesni da te pretnje i taj metak koji konstantno šalju Aleksandru Vučiću nije samo metak upućen njemu, nego većini građana Republike Srbije.

Svojim rezolucijama o revanšizmu prete da će hapsiti, otimati, uništavati i zatvarati sve one koji ne misle kao oni, a streljati sve one koji im se suprotstave. Te neznalice koje su navikle da žive na tuđoj grbači, predvođeni mašinskim pregrejanim mozgom, naglas bulazne da su veći eksperti koji znaju bolje od Evropske komisije, Svetske banke i MMF-a. Nesposobni da bilo šta smisleno kažu i urade, ta bolumenta vodi kampanju na ulici nasiljem, uvredama, pretnjama koje su konstantno usmerene na predsednika Aleksandra Vučića kroz beskrajne medijske hajke, svesni da nikada nisu uradili ništa.

Naša dela govore više od stotinu reči. Stotine fabrika, stotine kilometara puteva, bolnica, vrtića, škola i činjenica da je danas problem, ne samo u Beogradu, nego u celoj Srbiji, kako kažu ljudi, parkiranje, dok u njihovo vreme stotine hiljada otpuštenih radnika nije imalo ni za biciklu, možda samo opciju da negde pozajme novac za kartu u jednom pravcu, pognute glave i sa suzama u očima.

Narod ne zaboravlja i neće više majke tako ispraćati decu, ali ni mafijaši upravljati našim životima kao što su tada. Narod je sit njihovih gluposti i bezumnih ideja gde je zdrava pamet davno rekla laku noć. To će im narod i reći ponovo 3. aprila na izborima. Narod vidi, narod zna da na čelu sa Aleksandrom Vučićem Srbija ide nezaustavljivo napred. Više nema vremena za čekanje. Aveti prošlosti neka ostanu u svojim podrumima i neka tamo uživaju u svom bunilu. Sa Srbijom koja radi, bori se, takmiči sa svetom i najzad u mnogo čemu pobeđuje, sa Srbijom koja bira život i bira budućnost snage mračne prošlosti nemaju ništa zajedničko i neće nikada više.

Živela Srbija! Srećni praznici i Nova godina!

Whoops, looks like something went wrong.