NATAN ALBAHARI

Pokret slobodnih građana

OSVRT OTVORENOG PARLAMENTA

Natan Albahari prvi put je izabran za narodnog poslanika u 13. sazivu kao 32. na listi Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije (Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, DZVM – VMDK, Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija, Vlaška stranka), mandat mu je potvrđen 01.08.2022. godine.

U 13. sazivu deo je poslaničke grupe UJEDINjENI - SSP, PSG, PREOKRET, SLOGA. Član je Odbora za evropske integracije, i zamenik člana Odbora za spoljne poslove i Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku.Takođe, član je Delegacije u Parlamentarnoj skupštini NATO.

BIOGRAFIJA

Rođen 1986. godine. Osnovne studije završio je 2008. na Fakultetu političkih nauka u Kalgariju (Kanada), a diplomu Mastera za evropske integracije (MES) stekao je na Univerzitetu u Bonu – Centar za studije evropskih integracija. Univerzitet u Bonu pohađao je od 2010. do 2011. kao stipendista Konrad Adenauer Stiftung

Od 2008. godine zaposlen je u ISAC fondu i nalazi se na poziciji menadžera programa. Prethodno je u toj organizaciji bio angažovan kao saradnik na projektima i kao menadžer projekta.

Povremeni je predavač na Beogradskoj otvorenoj školi i do sada je održao nekoliko prezentacija za različite studijske grupe, NVO i učenike srednjh škola u Srbiji na temu Evropske unije, NATO i reforme bezbednosnog sektora.

U Pokretu slobodnih građana je od 2017. godine. Bio je predsednik odbora za spoljnu politiku Pokreta slobodnih građana.

Član je Predsedništva i međunarodni sekretar Pokreta slobodnih građana.
Poslednji put ažurirano: 03.09.2022, 07:46

Osnovne informacije

Statistika

  • 0
  • 3
  • Nema pitanja koja su upućena poslaniku