Druga sednica Pododbora za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim – najnerazvijenijim područjima Republike Srbije - područja sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi

15.03.2023.

Podododbor za praćenje stanja u poljoprivredi u marginalnim - najnerazvijenijim područjima Republike Srbije - područja sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi održao je 14. i 15. marta 2023. godine sednicu van sedišta Narodne skupštine, u Opštinama Petrovac na Mlavi i Malo Crniće.

Na sednici je razmatrana tačka dnevnog reda: Stočarstvo i poljoprivreda - šansa održivog razvoja u nerazvijenim područjima Republike Srbije i uticaj na život i standard građana.
Prvog dana sednici je, pored članova Pododbora, prisustvovao državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Veljko Odalović, zamenik predsednika Opštine Petrovac na Mlavi Goran Ristić i predstavnici poljoprivrednika.

Sednici je predsedavao predsednik Pododbora Milija Miletić, a prisustvovali su članovi Pododbora Dejan Ignjatović, Momir Stojilković, dr Nenad S. Mitrović i narodna poslanica Nataša Ivanović, koja nije član Pododbora.

Drugog dana rada, 15. marta 2023. godine, sednici je pored članova Pododbora, prisustvovao državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Veljko Odalović, predsednik Opštine Malo Crniće Mališa Antonijević i predstavnici poljoprivrednika.

Sednici je predsedavao predsednik Pododbora Milija Miletić, a prisustvovali su članovi Pododbora Dejan Ignjatović, Momir Stojilković i dr Nenad S. Mitrović.

Podršku za održavanje sednice Pododbora pružio je UNDP i Švajcarska kancelarija za saradnju, kroz projekat Jačanja parlamentarne demokratije i inkluzivnog političkog dijaloga – treća faza.

Prisutni članovi

...

Momir Stojilković

Srpska napredna stranka Pokret snaga Srbije - BK
...

Dejan Ignjatović

Jedinstvena Srbija
...

Nenad Mitrović

Demokratska stranka
Poslednji put ažurirano: 16.03.2023, 14:24