JELENA VUJIĆ-OBRADOVIĆ

Jedinstvena Srbija

Rođena je 1979. godine. Živi u Aleksandrovcu.

Po struci je diplomirani pravnik.

Osnovne informacije

Statistika

  • 15
  • 0
  • 8
  • 5
  • 3 postavljeno / 0 odgovoreno

Pitanja građana

Pitanje udruženja u vezi uzgoja životinja isključivo radi proizvodnje krzna

čeka se odgovor 8 meseci i 21 dan i 11 sati

Poštovana, Pišem Vam u ime udruženja Sloboda za životinje, a povodom pitanja zakonske zabrane uzgoja životinja isključivo radi krzna koje je trenutno aktuelno u našoj zemlji. Zanima me kakav je Vaš stav po pitanju uzgoja životinja isključivo radi krzna u Srbiji i kako biste glasali ukolik...

Pismo poslanicima - pitanja za vladu

čeka se odgovor 1 godina i 6 meseci i 28 dana

Poštovani/a, Obraćamo Vam se, kao predstavniku/ci građana, da na sednici za postavljanje poslaničkih pitanja poslednjeg četvrtka u mesecu (26. oktobra 2017. godine), iskoristite vaše poslaničko pravo i postavite ova pitanja predstavnicima Vlade Republike Srbije u ime nas građana.

Inicijativa za izmene i dopune porodičnog zakona

čeka se odgovor 1 godina i 9 meseci i 13 sata

Poštovani, U ponedeljak, 14. avgusta 2017. pokrenula sam inicijativu "Naše dete - naša odluka", za izmene i dopune Porodičnog zakona. Prema aktuelnom Porodičnom zakonu roditelji nemaju pravo da odrede potencijalne staratelje svoje dece u slučaju porodične tragedije, pa je odluka o deci...

VIDI SVE POSTAVI PITANJE

Peta sednica Prvog redovnog zasedanja , 14.05.2019.

Predsedavajuća, poštovani građani Srbije, uvažena ministarko sa saradnicima, dame i gospodo narodni poslanici, „Tijanin zakon“ - ovo je naš dug prema Tijani i svoj deci i porodicama dece koje su žrtve najtežih krivičnih dela, monstruozni zločini.

„Tijanin zakon“ je u stvari potreba društva, potreba Republike Srbije da zaštiti svu decu od napasnika, od ubica i od silovatelja.

Kao narodna poslanica i sve moje kolege poslanici svakako da smo predstavnici svih građana Srbije, ali nijednog trenutka ne mogu da vidim opravdanje da se za najteže počinioce krivičnih dela ne uvede doživotna kazna zatvora.

Poslanici Jedinstvene Srbije Dragna Markovića Palme podržaće sve predložene zakonske predloge. Podržaćemo, dakle, izmene i dopune Krivičnog zakonika, izmene i dopune Zakonika o krivičnom postupku, kao i izmene i dopune Zakona o oduzimanju imovine proistekle iz krivičnog dela, kao i Zakona o izvršenju krivičnih sankcija, takođe i predloge koje je podneo Visoki savet sudstva. Dakle, radi se o kadrovskim rešenjima, o izboru predsednika sudova i sudija koje se po prvi put biraju na sudijsku funkciju, svakako uvažavajući struku. Mi smo na Odboru za pravosuđe razmatrali ove predloge, tako da će poslanička grupa JS podržati i sve predloge Visokog saveta sudstva.

„Tijanin zakon“ ili izmene i dopune predloga Zakonika o krivičnom postupku, najstroža kaznena politika za one koji su počinili krivična dela, odnosno doživotni zatvor za ubice dece bez mogućnosti uslovnog otpusta. Postavlja se često pitanje i već danima u medijima postavlja se pitanje da li je uvođenje doživotnog zatvora humano. Ljudski nije, ali ako uzmemo u obzir visinu krivičnog dela i težinu krivičnog dela koje je počinilac izvršio, smatram da ne postoji nikakvo opravdanje za decu koja su stradala ovakvim krivičnim delom, kao i za njihove porodice i da ne postoji, da kažem, dovoljno visoka kazna koja bi mogla da im nadoknadi žrtvu ili dete.

Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme podržaće „Tijanin zakon“. Svakako da ćemo glasati i za sve izmene Zakonika, jer veliki broj dece i mladih u poslednje vreme nestane.

Jedinstvena Srbija bori se za stabilnu i bezbednu porodicu i za bezbednost dece, tako da ovim putem želim da kao predstavnik građana apelujem i na sve građane Srbije da moramo kao društvo da podignemo moralne vrednosti, pre svega, i da počiniocima krivičnih dela ne ostavimo ni minimum opravdanja za učinjeno krivično delo.

Takođe, postavlja se pitanje kada je u pitanju sudska praksa zašto su se do sada, da kažem, donosile različite krivične sankcije? Sudstvo se u jednom složilo, a to je da je postojala blaga kaznena politika. Ne bih dalje polemisala o, da kažem, predstavnicima različitih nevladinih organizacija ili predstavnika građana koji su se protivili donošenju ovih izmena i ovih članova izmena koje se odnose na „Tijanin zakon“, jer smatramo da takvo opravdanje nema i da su za četiri godine apsolutno mogli da prisustvuju svim radnim grupama i telima i da daju svoje mišljenje, a ne sada da se usprotive, jer svakako neko je morao biti inicijator. To je Fondacija „Tijana Jurić“. Otac Tijane Jurić je roditelj žrtve upravo jednog takvog učinjenog krivičnog dela i njegov predlog, inicijativu podržalo je 158 hiljada građana, što je pet puta više nego što je potrebno da bi se ovaj predlog našao u proceduri u Narodnoj skupštini.

Međutim, postavlja se drugo pitanje, a to je da li institucije koje se odnose na mentalno zdravlje ljudi mogu i unapred da prepoznaju i spreče počinioce krivičnih dela. Smatra da je kao poslanik, kao pravnik da je to jedan jako veliki problem, jer dugo se čeka i ako se nekad prepoznaje u ponašanju i karakteristikama, čak i u nekim prijavama da neko izvrši krivično delo da bi bio ili sankcionisan ili smešten u određenu ustanovu za lečenje, tako da smatram da je to pogubno kod izvršenja krivičnih dela.

Kada je u pitanju uslovni otpust za učinioce najtežih krivičnih dela, tu apsolutno smatram da posle toliko godina, da uzmemo u obzir i 20 – 30 godina, počinilac takvog krivičnog dela prosto ne može da se socijalizuje i da se vrati u normalne tokove društva i pitanje je kada je jednom učinio takvo krivično delo, tačno je da je on izdržavanjem kazne na neki način tu svoju kaznu i odslužio, ali pitanje je da li bi takva osoba ponovo počinila krivično delo i zato smatram da za najteža krivična dela treba uvesti doživotnu kaznu.

Na dnevnom redu imamo takođe i izmene Predloga zakona o sprečavanju korupcije, kao i izmene i dopune Zakona o izvršenju krivičnih sankcija i oduzimanje imovine proistekle iz krivičnog dela. Smatram da je o ovome ovlašćeni predlagač Odbora za pravosuđe i naš kolega iz poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Petar Petrović obrazložio da ćemo sve ove predloge zakona podržati. Mi smo to na Odboru za pravosuđe i razmatrali, tako da smatram apsolutno opravdanim.

Bilo je takođe i polemika kolega zašto u kontinuitetu donosimo ove zakone. Prosto, godinama se stajalo u statusu kvo.

Uvažena ministarka, apsolutno imate podršku poslaničke grupe Jedinstvena Srbija, jer smatram da nešto što je godinama zanemarivano ili, recimo, ukidano, dodavano, vi ste osmelili u te reforme pravosuđa. Svidelo se to nekom ili ne, ali zaista sve što radite, radite u korist građana Srbije, u korist naše dece. Sada ste i najavili da će se pred skupštinskom procedurom naći izmene i dopune Zakona o izvršiteljima kada su u pitanju dugovi za komunalne usluge, da to nije dovoljna visina da bi se nekom oduzela nepokretna imovina ili krov nad glavom, tako da svaka čast. Očekujemo i taj zakon da će ući u skupštinsku proceduru.

Apsolutno imate podršku za sve ove zakone poslaničke grupe Jedinstvena Srbija, koja će u danu za glasanje podržati sve ove zakone. Hvala vam.

Treća sednica Prvog redovnog zasedanja, 27.03.2019.

Poštovani predstavnici Ministarstva zdravlja, poštovani predsedavajući, uvaženi ministre Lončar, dame i gospodo narodni poslanici, građani Srbije. Predloženi zakoni koji su na dnevnom redu skupštinskog odlučivanja, kako zakoni koje je podnelo Ministarstvo zdravlja, tako i izmene i dopune zakona koja je podnela koleginica Marija Obradović i sve ostale dopune zakona, poslanici JS smatraju da su to vrlo kvalitetni zakoni i da su izazvali izuzetnu pažnju građana Srbije i javnosti, tako da će poslanička grupa JS na čelu sa našim predsednikom, uvaženim Draganom Markovićem Palmom, sve predloge zakona podržati.

Što se tiče zakona koje je podnelo Ministarstvo zdravlja, imamo zakone o zdravstvenom osiguranju i zakone o zdravstvenoj zaštiti, o čemu ću ja danas govoriti. Treba napomenuti da je Srbija u prethodnih 20 i više godina pretrpela velike posledice bombardovanja. Tu činjenicu nikako ne smemo da zanemarimo i da je to bitno uticalo na zdravlje građana Srbije, ali nažalost i na zdravlje naše dece.

Ovim zakonom, uvaženi ministre, pozabavili ste se i vrlo bitnim problemima, kada je u pitanju zdravlje naše dece i zdravlje građana Srbije, kao i podrška roditelja koji moraju i trebaju da budu uz svoju decu, ne samo fizički, već im je potrebna i puna finansijska podrška, kada su u pitanju i njihova primanja što ste ovim zakonom i pokazali, gde će sada roditelji, umesto dosadašnjih 65% od plate, sada imati nadoknadu od 100% kada ovaj zakon bude usvojen.

Srbija se bori sa velikim nedaćama i problemima, tako da zakon o zdravstvenoj zaštiti i zakon o zdravstvenom osiguranju je jedan jako kvalitetan i dobar zakon. Akcenat koji je stavljen, odnosi se na podršku u lečenju dece, boljim uslovima u izlečenju, kao i većoj podršci roditeljima obolele dece.

Poštovani građani Srbije, ima li šta značajnije od života i zdravlja građana Srbije, od života i zdravlja naše dece i podrške koju roditelji, uz sve tekuće probleme koji ih prate kada se razboli njihovo dete, da ne dobiju podršku države?

Ovim zakonom, oni će dobiti i jednu takvu podršku. Respekt jednom ovakvom zakonu. Moram da konstatujem da moje kolege poslanici iz poslaničke grupe JS, kada smo pravno analizirali zakon o zdravstvu, jednoglasno smo se složili da je zakon izuzetno kvalitetan i da ćemo podržati sve predložene zakonske izmene.

Prepoznali smo volju predlagača koje se odnose na velike promene u zdravstvenom sistemu.

Vi ste ministre učinili krupne i hrabre korake u zdravstvu, u reformama zdravstvenog sistema, bavite se obnavljanjem i rekonstrukcijom bolnica, kliničkih centara, zatim deca obolela od retkih bolesti koja ne mogu da se leče u Srbiji, sada imaju mogućnost da se o trošku države leče u inostranstvu.

Ta procedura je znatno uprošćena i skraćena, tako da uz malu konsultaciju lekara i radnika RFZO i tih zdravstvenih centara, možda treba još malo da budu upućeni. Ja sam imala slučaj u opštini Aleksandrovac, odakle dolazim, pa evo koristim priliku da vas zamolim, a naravno da je zdravlje svakog deteta bitno, ali imamo dete kome je potrebna hitna intervencija, tako da smo morali da intervenišemo, da se ta procedura ubrza i pomogne, koje treba da se leči u Grčkoj, gde su inače obezbeđene matične ćelije za lečenje ovog dečaka.

Takođe, roditeljima čija su deca bolesna, omogućavate sada da sve vreme u toku trajanja bolesti budu uz svoju decu. Brišu se dosadašnja ograničenja, kada su u pitanju maligne bolesti, retka oboljenja, hronične bolesti koje traže višegodišnja lečenja, bolovanje sada u trajanju od dva meseca, dopunsko i dodatno osiguranje, 100% bolovanja za negu bolesnog deteta do punoletstva i to su samo neke od novina ovaj zakon omogućava.

Takođe, u grupaciji stanovništva, obuhvaćene su nove kategorije stanovništva. Sada imamo mlade i nezaposlene osobe, koje se ne nalaze na školovanju do navršene 26 godine, lica sa statusom borca, izbegla i prognana lica, zatim lica kojima se obezbeđuje preporučena imunizacija i žrtve terorizma. Zakoni koji su pred nama, pored svih ovih novina koje donose, verujem da će građani Srbije biti zadovoljni.

Predlog zakona o zdravstvenom osiguranju ima vrlo jasne ciljeve, a to je – ostvarivanje i unapređenje određenih prava zdravstvenih osiguranika i zdravstvene zaštite.

Prema dosadašnjem zakonu, osiguranici koji imaju overenu zdravstvenu knjižicu, mogli su da se leče i da uživaju sve privilegije zdravstvene zaštite, ali postojao je problem kod osiguranika, koji sticajem okolnosti nisu imali overenu zdravstvenu knjižicu i do sada su samo mogli da dobiju zaštitu kada je u pitanju hitna medicinska pomoć.

Ovim izmenama i dopunama zakona, oni sada imaju mnogo veću medicinsku zaštitu. Takođe, omogućili ste lekarima, pored toga što sada aktivno obavljaju specijalizacije koje ranijih godina, evo u opštinama, manjim, po 10, 15 godina nisu bile omogućene specijalizacije lekarima, sada imamo aktivno slanje lekara na specijalizacije, zatim omogućićete im da lekari mogu, pored toga što su zaposleni u određenoj ustanovi i dopunski da rade, kako u ustanovi u kojoj su zaposleni, tako i u privatnim ustanovama.

Zatim, privatnici će moći da iznajmljuju prostor od državnih ustanova u trajanju od 20 godina, naravno ustanovama gde taj prostor nije potreba, tako da će posle 20 godina ovaj prostor moći, znači, da ostane državi uz svu opremu koja se u njoj nalazi. Tako da zakon ima jasne ciljeve, imamo duže bolovanje, hospitalizaciju bez uputa, negu deteta, javno-privatno partnerstvo, doplata uz bolje uslove. Imamo plaćen prevoz do bolnici i sve su ove vrlo bitne zakonske izmene, tako da ćete imati punu podršku poslaničke grupe JS koja će podržati ceo set vašeg zakona.

Što se tiče Zakona o bezbednosti saobraćaja, jako bitna stvar za poljoprivrednike. Građani Srbije su s pravom u poslednje vreme bili jako uznemireni, puno je ljudi, naročito u unutrašnjosti odakle ja dolazim i veliki broj poslanika JS gde se stanovništvo bavi poljoprivredom, da sada neće morati svake godine da registruju, da kažem, svoje poljoprivredne mašine, već će moći uz određenu tehničku ispravnost jednostavno da nastave sa registracijom. Tako da Zakon o bezbednosti saobraća poslanici JS svakako će podržati. Hvala vam.

Treća sednica Drugog redovnog zasedanja , 02.11.2018.

Poštovani predsedavajući, poslanici JS smatraju da će se usvajanjem predloženih zakonskih rešenja dati doprinos uspostavljanju zaštite građana Srbije, bezbednosti i pravdi.

S tim u vezi, poštovani predsedavajući, poštovani predstavnici izvršne i zakonodavne vlasti, uvaženi građani Srbije, pred nama su 18 vrlo važnih zakona koje je podnelo Ministarstvo pravde i Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao i kadrovska rešenja koja su podneli Državno veće tužilaca i Visoki savet sudstva.

Poslanička grupa JS daće punu podršku svim predloženim zakonskim predlozima, kao i kadrovskim rešenjima koje je podnelo Državno veće tužilaca i Visoki savet sudstva, uvažavajući pre svega struku.

Ja ću govoriti o zakonima iz oblasti pravosuđa, ali iskoristiću, s obzirom da mi je malo vremena ostalo, samo par rečenica da kažem o MUP-u i radu i dostignućima koje su do sada postigli. Tako da sve pohvale, uvaženi ministre Stefanoviću, kao i vama gospodine Mariću, na svemu što doprinosite u situacijama, tj. vanrednim situacijama Republike Srbije.

Što se tiče Zakona o pravosuđu, gospođo Kuburović, uvažena ministarka, ovo je samo još jedan, da kažem, put reformi pravosudnog sistema u kome puno ulažete, tako da pred nama imamo izmenu i dopunu Zakona o parničnom postupku, Zakon o uređenju sudova i besplatnoj pravnoj pomoći.

Svakako da će poslanička grupa JS podržati sve predloge, a što se tiče Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći, s obzirom da ovaj zakon već deset godina čeka, svaka vam čast, ja sam ranije bila i uključena u tim, kada je u pitanju Ombudsman tj. Zaštitnik prava građana i besplatna pravna pomoć, tako da je ovo vrlo važna stvar za građane Srbije, gde sada brinete o svim kategorijama stanovništva.

U mom kraju se obično kaže – nema novca ni za advokata. Nadam se da će ova rečenica otići u istoriju, jer ko ima novca on će platiti advokata, a sada će i sve kategorije, naročito, ne samo ugrožene kategorije, nego postoje prosto situacije kada građani Srbije nisu u mogućnosti možda da obezbede advokata, da će im ova pravna pomoć biti omogućena.

Srbija je postala jaka i stabilna država zahvaljujući sadašnjoj vlasti, zahvaljujući dobro vođenom, da kažem, reformama i politici ministarstva, pre svega Ministarstva pravosuđa, jer je ono na čelu i donošenje promene Ustava. Naravno, na čelu sa Aleksandrom Vučićem…

(Predsedavajući: Privodite kraju.)

Samo da završim, to je jedan sekund.

Ovim zakonom pokazujemo da Srbija misli na sve socijalne kategorije stanovništva. Ja ću vas samo zamoliti, s obzirom da dolazim iz opštine Aleksandrovac, znam koliko ste radili na mreži sudova, ali postoje opštine koje su izgubile ovaj sud i svele se pod sudsku jedinicu. Tako da, tu ima velikih problema, naročito kada je u pitanju parnični postupak i overa, recimo, ugovora i sličnih stvari da o tome u narednom periodu odlučujemo.

Druga sednica Drugog redovnog zasedanja , 16.10.2018.

Zahvaljujem.

Poštovani predsedavajući, dame i gospodo narodni poslanici, poslaničko pitanje upućujem Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ministarstvo za rad i zapošljavanje upoznato je sa problemom u koje je zapalo Udruženje za pomoć dece sa intelektualnim poteškoćama u razvoju u opštini Aleksandrovac, s obzirom na veliki broj molbi i zahteva, koje je podnelo kako udruženje, tako i roditelji. Ovo udruženje je od jula meseca tekuće godine u totalnom prekidu rada.

Dakle, radi se o Udruženju koje je licencirano od strane Ministarstva za pružanje usluga socijalne zaštite, pre svega usluga dnevnog boravka i edukativnih usluga i ovo udruženje ne bi opstalo i uopšte ne bi uspostavilo ovaj vid socijalne zaštite da nije do sada imalo podršku Ministarstva i sufinansiranja iz budžeta Ministarstva.

Dakle, obrazložiću, problem nastaje u julu mesecu tako što u tekućoj 2018. godini Ministarstvo apsolutno obustavlja namenska transferna sredstva opštini Aleksandrovac posle utvrđenog revizora ili revizorske komisije, tako da je Udruženje svedeno bilo samo na sredstva budžeta opštine Aleksandrovac, koja je po prvi put u tekućoj godini predvidela ova sredstva, ali ne dovoljno za uspostavljanje ove usluge.

Dakle, nastaje jako veliki problem, jer Udruženje postoji već 15 godina, Udruženje je u totalnom prekidu rada. Korisnicima ovih usluga je ovo jedini način korišćenja usluga i, na kraju krajeva, 15 godina jedini način života gde su oni uspeli na ovaj način da uđu u socio-društvene tokove, ali isto tako, kako ima i mladih lica sa poteškoćama u razvoju dece, i u školske tokove.

Tako da molim ministarstvo, s obzirom na sve napred navedeno i s obzirom na ozbiljnost problema, s obzirom da su upoznati i da i državni sekretarijat i ministarstvo ulaže napore da ovaj problem reši, ali evo već četiri meseca bez bilo kakvog rešenja ovog problema, da zajedno sa lokalnom samoupravom Opštine Aleksandrovac ovaj problem i reši. Hvala.

Četvrta sednica Prvog redovnog zasedanja , 24.04.2018.

Poštovani predsedavajući, dame i gospodo narodni poslanici, koristeći svoje poslaničko pravo, prvo pitanje upućujem Ministarstvu poljoprivrede – da li država može da pomogne poljoprivrednom proizvođaču i da mu garantuje otkupnu cenu poljoprivrednog proizvoda?

Da li ćemo konačno dobiti sistemska rešenja za vremenske neprilike i sistema za navodnjavanje? Kada je u pitanju protivgradna zaštita, dokle se stiglo sa digitalizacijom protivgradne zaštite?

Četvrto pitanje iz oblasti Ministarstva poljoprivrede jeste – subvencije za male poljoprivredne proizvođače.

Evo, zašto postavljam pitanja ovoj Vladi. Potpuno smo svesni problema sa kojima se Vlada suočava i da kao odgovorno Ministarstvo mora postojati strategija i set mera.

Moja stranka je domaćinska stranka. Moja stranka podržava rad ove Vlade i podržali smo sve zakone koje ovo resorno ministarstvo dolazi, ali imam prema srpskom seljaku obavezu. Kada kažem seljak, mislim na poljoprivrednog proizvođača. S obzirom da dolazim iz opštine za koju poljoprivreda predstavlja žilu kucavicu, da postavim pitanje, kada će država jasno i glasno da izađe sa strategijom od minimum pet ili tri godine zagarantovane cene otkupa poljoprivrednih proizvoda, maline, kupine, grožđe, šljive, ali i ratarskih proizvoda?

Poljoprivrednik u tom periodu treba da se odluči šta će da proizvede i da li mu je isplativo, ali isto tako da li može da pokrije troškove poljoprivrednih proizvoda.

Pružiti sigurnost poljoprivrednom proizvođaču, a evo, reći ću vam primer iz mog kraja, od prvog roda, recimo maline, do kasnog roda maline, postoji deset otkupnih cena. Tome, složićete se, moramo stati na put. Ove godine uzdrmala je vest srpskog seljaka o veoma niskoj, enormno niskoj ceni maline. Cena poljoprivrednog proizvoda mora biti zagarantovana.

Recimo, da dam jedan primer, uvozimo luk iz Kine, a u mom podkopaoničkom kraju postoji proizvodnja luka i krompira, gde poljoprivredni proizvođač nema gde da ga plasira. Ta količina koju poljoprivredni proizvođač proizvede može da pokrije potrebe gotovo trećine Srbije.

Treća stvar koja je jako bitna, jesu subvencije za male poljoprivrednike. Subvencije na ovim konkursima, naročito kada je u pitanju nabavka mehanizacije, su veoma striktne i striktna su pravila, tako da mali broj poljoprivrednih proizvođača, naročito kada je u pitanju kraj iz koga ja dolazim, nema mogućnosti da dobije ove subvencije.

Drugo pitanje upućujem Ministarstvu kulture i informisanja. Da li će Ministarstvo kulture i informisanja podržati inicijativu zaštite poljana, jedinstvenu kulturnu baštinu u Srbiji. Poljane će samo tako postati novi reperi na turističkoj karti ne samo Župe, nego i Srbije, sa ciljem da zaštiti, obnovi, prezentuje pokretnu i nepokretnu kulturnu baštinu, da baštinu stavi u aktivnu upotrebu u skladu sa prvobitnom namenom, da bude uključen aktivno u turističku ponudu i da prezentuje poljoprivrednu proizvodnju u specifičnim uslovima Župske poljane. Župske poljane su blago koje nestaje.

Inicijativu zavičajnog muzeja Župe, na preporuku oba ministarstva, i Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva kulture i informisanja, ali i Zavoda za zaštitu spomenika, podržala je i lokalna samouprava, podržavaju i sve nevladine organizacije, ali bez podrške resornih ministarstva neće moći da se sačuva ova kulturna baština. Hvala.

Imovinska karta

(Beograd, 30.01.2017.)

Funkcija Državni organ, javno preduzeće, ustanova, druga organizacija Izvor prihoda Interval Neto prihod Valuta Vreme obavljanja / od-do
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 68297.00 RSD 06.10.2016 -
Narodni poslanik Narodna skupština Republike Srbije Republika Mesečno 27320.00 RSD 06.10.2016 -
Poslednji put ažurirano: 01.03.2017, 10:26