17. sednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove

21.09.2018.

Sednica broj: 17

Predsedavajuci: Marija Obradović

Odbor: Odbor za odbranu i unutrašnje poslove

Na sednici Odbora, održanoj 21. septembra, razmotren je Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Tunis o saradnji u oblasti odbrane, koji je podnela Vlada, kao i predlog Vlade za davanje saglasnosti za privremenu primenu Sporazuma o izmeni Sporazuma o operativnoj i strateškoj saradnji između Republike Srbije i Evropske policijske kancelarije.

Sa odredbama koje sadrži Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Tunis o saradnji u oblasti odbrane, članove Odbora upoznao je Aleksandar Živković, državni sekretar ministarstva odbrane, a Odbor je većinom glasova usvojio Predlog zakona.

U nastavku sednice, Odbor je dao saglasnost za privremenu primenu Sporazuma o izmeni Sporazuma o operativnoj i strateškoj saradnji između Republike Srbije i Evropske policijske kancelarije.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Marija Obradović, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova: Miroslav Lazanski, Borisav Kovačević, Stefana Miladinović, prof. dr Zoran Dragišić, Dubravka Filipovski, mr Igor Bečić, Aleksandar Marković i Jasmina Obradović.

Prisutni članovi

...

Marija Obradović

Srpska napredna stranka
...

Borisav Kovačević

Partija ujedinjenih penzionera Srbije
...

Stefana Miladinović

Socijalistička partija Srbije
...

Zoran Dragišić

Srpska napredna stranka
...

Dubravka Filipovski

Nova Srbija Srpska napredna stranka
...

Igor Bečić

Srpska napredna stranka
...

Aleksandar Marković

Srpska napredna stranka
...

Jasmina Obradović

Srpska napredna stranka
Poslednji put ažurirano: 21.09.2018, 13:00