106. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

18.02.2020.

Članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava su, na sednici od 18. februara, razmotrili Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o zajmu (Projekat akceleracije inovacija i podsticanja rasta preduzetništva u Republici Srbiji) između Republike Srbije i Međunarodne banke za obnovu i razvoj i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o zajmu (Zajam za ugovaranje stranog projekta o izgradnji) za Projekat izgradnje toplovoda Obrenovac – Novi Beograd, između kineske Export – Import banke, kao zajmodavca i Republike Srbije, koju zastupa Vlada Republike Srbije postupajući preko Ministarstva finansija, kao zajmoprimca.

Predložene zakone obrazložio je predstavnik predlagača Ana Tripović, v.d. direktora Uprave za javni dug Ministarstva finansija, nakon čega su članovi Odbora prihvatili predloge zakona.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora dr Aleksandra Tomić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Zoran Bojanić, Sonja Vlahović, Momo Čolaković, Olivera Pešić, Zoltan Pek, Goran Kovačević, Tanja Tomašević Damnjanović i Srbislav Filipović.

Prisutni članovi

...

Zoran Bojanić

Srpska napredna stranka
...

Sonja Vlahović

Srpska napredna stranka
...

Momo Čolaković

Partija ujedinjenih penzionera Srbije
...

Olivera Pešić

Srpska napredna stranka
...

Zoltan Pek

Savez vojvođanskih Mađara
...

Goran Kovačević

Srpska napredna stranka
...

Tanja Tomašević Damnjanović

Srpska napredna stranka
...

Srbislav Filipović

Srpska napredna stranka
Poslednji put ažurirano: 18.02.2020, 11:13