60. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

17.12.2019.

Članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku su, na sednici održanoj 17. decembra, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima, Predlog Zakona o izmenama i dopuni Zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika i Predlog Zakona o izmenama i dopuni Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, koje je podnela Vlada.

Na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o privrednim društvima podneto je 12 amandmana, koje Vlada i Odbor nisu prihvatili, kao ni četiri amandmana narodnih poslanika na Predlog Zakona o izmenama i dopuni Zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika.

Na Predlog Zakona o izmenama i dopuni Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, Vlada je podnela dva amandmana, koje su prihvatili članovi Odbora, dok 11 amandmana narodnih poslanika ni Vlada ni Odbor nisu prihvatili.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Snežana B. Petrović, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora dr Aleksandra Tomić, Stanislava Janošević, Studenka Stojanović, Gorica Gajić, Jelena Mijatović, Zoran Bojanić, Snežana R. Petrović, Snežana Paunović i Ana Čarapić.

Prisutni članovi

...

Aleksandra Tomić

Srpska napredna stranka
...

Stanislava Janošević

Srpska napredna stranka
...

Studenka Stojanović

Srpska napredna stranka
...

Gorica Gajić

Demokratska stranka Srbije
...

Jelena Mijatović

Srpska napredna stranka
...

Zoran Bojanić

Srpska napredna stranka
...

Snežana Petrović

Srpska narodna partija
...

Snežana Paunović

Socijalistička partija Srbije
...

Ana Čarapić

Srpska napredna stranka
Poslednji put ažurirano: 17.12.2019, 13:11