63. sednica Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

18.02.2020.

Na sednici Odbora, održanoj 18. februara razmotreni su Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Severne Makedonije o uzajamnom priznavanju kvalifikovanih usluga od poverenja koje se pružaju u Republici Srbiji i Republici Severnoj Makedoniji, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o slobodnoj trgovini između Republike Srbije, s jedne strane i Evroazijske ekonomske unije i njenih država članica, s druge strane i Predlog zakona o potvrđivanju Dodatnog protokola 6 o trgovini uslugama Sporazuma o izmeni i pristupanju Sporazumu o slobodnoj trgovini u Centralnoj Evropi, koje je podnela Vlada.

Predloge zakona, u ime Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, obrazložili su Natalija Radoja, Maja Vranić i dr Ivan Marković.

Članovi Odbora jednoglasno su usvojili predložene sporazume.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Snežana B. Petrović, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova: dr Aleksandra Tomić, Stanislava Janošević, Studenka Stojanović, Jelena Mijatović, Snežana R. Petrović, Zoran Bojanić, Snežana Paunović i Ana Čarapić.

Prisutni članovi

...

Aleksandra Tomić

Srpska napredna stranka
...

Stanislava Janošević

Srpska napredna stranka
...

Studenka Stojanović

Srpska napredna stranka
...

Jelena Mijatović

Srpska napredna stranka
...

Snežana Petrović

Srpska narodna partija
...

Zoran Bojanić

Srpska napredna stranka
...

Snežana Paunović

Socijalistička partija Srbije
...

Ana Čarapić

Srpska napredna stranka
Poslednji put ažurirano: 18.02.2020, 11:38