60. sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

28.02.2020.

Na sednici održanoj 28. februara, članovi Odbora razmatrali su Predlog zakona o potvrđivanju Aneksa 1 Sporazuma o ekonomskoj i tehnološkoj saradnji između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžana.

Imajući u vidu dobru saradnju sa Republikom Azerbejdžan i potrebu za daljim produbljivanjem odnosa, kao i linije ostalih infrastrukturnih projekata javne saobraćajne infrastrukture, linijske komunalne infrastrukture i drugih projekata, potrebno je zaključiti Aneks 1 Sporazuma o ekonomskoj i tehnološkoj saradnji dve zemlje, obrazložio je predstavnik Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Maja Matija Ristić.

Nakon obrazloženja, članovi Odbora odlučili su da prihvate Predlog zakona o potvrđivanju Aneksa 1 Sporazuma o ekonomskoj i tehnološkoj saradnji između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžana.

Tokom sednice, Odbor je razmotrio Informacije o radu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za period jul - septembar 2019. godine i period oktobar - decembar 2019. godine.

Ristić je informisala Odbor o realizovan projektima i projektima koji su započeti u toku ova dva trimestra.Nakon kraće diskusije Odbor je prihvatio informaciju o radu za oba pomenuta trimestra.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Katarina Rakić, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora Ivana Nikolić, dr Vladimir Orlić, Dalibor Radičević, Ognjen Pantović, Jasmina Karanac, Olivera Pešić, Goran Kovačević, dr Danijela Stojadinović i Snežana Petrović.

Prisutni članovi

...

Ivana Nikolić

Srpska napredna stranka
...

Vladimir Orlić

Srpska napredna stranka
...

Dalibor Radičević

Srpska napredna stranka
...

Ognjen Pantović

Srpska narodna partija
...

Jasmina Karanac

Socijaldemokratska partija Srbije
...

Olivera Pešić

Srpska napredna stranka
...

Goran Kovačević

Srpska napredna stranka
...

Danijela Stojadinović

Socijalistička partija Srbije
...

Snežana B. Petrović

Partija ujedinjenih penzionera Srbije
Poslednji put ažurirano: 03.03.2020, 10:32