Druga sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

08.12.2020.

Na sednici Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije održanoj 8. decembra 2020. godine, članovi Odbora jednoglasno su izabrali za zamenika predsednika Odbora Milutina Mrkonjića.

U nastavku sednice, Odbor je razmotrio Osnove za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske i tekst Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske, radi davanja saglasnosti za privremenu primenu Sporazuma do njegovog stupanja na snagu, koji je podnela Vlada.

Osnove za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske i tekst Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske obrazložio je predstavnik Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Veljko Kovačević.

Članovi Odbora su jednoglasno dali saglasnost Vladi Republike Srbije za privremenu primenu Osnove za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske i teksta Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Vlade Republike Srbije i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske, do njegovog stupanja na snagu.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Katarina Rakić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Dejan Kesar, Pekarski Goran, mr Slavenko Unković, Milan Urošević, Nikola Vojinović, Milosav Milojević, Maja Grbić, Adrijana Pupovac, Samir Tandir, Zoran Bojanić, Milutin Mrkonjić i Ivana Nikolić.

Prisutni članovi

...

Dejan Kesar

Srpska napredna stranka
...

Goran Pekarski

Demokratska stranka Demokratska alternativa Nova Srbija Srpska napredna stranka
...

Slavenko Unković

Jedinstvena Srbija
...

Milan Urošević

Srpski pokret obnove
...

Nikola Vojinović

Srpska napredna stranka
...

Milosav Milojević

Srpska napredna stranka
...

Maja Grbić

Srpska napredna stranka
...

Adrijana Pupovac

Srpska napredna stranka
...

Samir Tandir

Stranka pravde i pomirenja
...

Zoran Bojanić

Srpska napredna stranka
...

Ivana Nikolić

Srpska napredna stranka
...

Milutin Mrkonjić

Socijalistička partija Srbije
Poslednji put ažurirano: 08.12.2020, 12:50