63. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

11.02.2019.

Na sednici Odbora, održanoj 11. februara, razmotreni su, u načelu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Države Izrael o uzajamnoj pomoći u carinskim pitanjima, Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Srbije i Vlade Države Izrael o izbegavanju dvostrukog oporezivanja i sprečavanju poreske evazije u odnosu na poreze na dohodak i Predlog zakona o potvrđivanju Finansijskog ugovora Razvoj rečne transportne infrastrukture u Srbiji između Republike Srbije i Evropske investicione banke.

Predloge zakona članovima Odbora obrazložili su, u ime Ministarstva finansija Milka Živanović i Ana Tripović i v.d. pomoćnika ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Veljko Kovačević.

Odbor je jednoglasno usvojio Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Države Izrael o uzajamnoj pomoći u carinskim pitanjima , Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Vlade Republike Srbije i Vlade Države Izrael o izbegavanju dvostrukog oporezivanja i sprečavanju poreske evazije u odnosu na poreze na dohodak i Predlog zakona o potvrđivanju Finansijskog ugovora Razvoj rečne transportne infrastrukture u Srbiji između Republike Srbije i Evropske investicione banke.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora dr Aleksandra Tomić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova: Veroljub Arsić, Đorđe Kosanić, Olivera Pešić, Srbislav Filipović, Goran Kovačević, Zoltan Pek, Momo Čolaković i Zoran Bojanić.

Prisutni članovi

...

Veroljub Arsić

Srpska napredna stranka
...

Đorđe Kosanić

Jedinstvena Srbija
...

Olivera Pešić

Srpska napredna stranka
...

Srbislav Filipović

Srpska napredna stranka
...

Goran Kovačević

Srpska napredna stranka
...

Zoltan Pek

Savez vojvođanskih Mađara
...

Momo Čolaković

Partija ujedinjenih penzionera Srbije
...

Zoran Bojanić

Srpska napredna stranka
Poslednji put ažurirano: 11.02.2019, 11:58