Treća sednica Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije

26.09.2016.

Na sednici, održanoj 26. septembra, članovi Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije razmatrali su predstavke upućene Odboru.

Članovi Odbora razmotrili su 12 predstavki i predloga građana i većinom glasova odlučili da iste budu upućene nadležnim institucijama na dalje postupanje.
U nastavku sednice obrazovana je radna grupa Odbora, za predstavke, predloge, peticije i inicijative građana, u čijem sastavu su sledeći članovi Odbora: Stefana Miladinović, Ivana Stojiljković i Jovica Jevtić.

Katarina Rakić, predsednica Odbora predložila je da se u narednom periodu obrazuju manje radne grupe – timovi, koje će obilaziti lokalne samouprave i gradove, a u cilju kontrole sprovođenja zakona koji su u nadležnosti ovog Odbora a posebno Zakona o planiranju i izgradnji i Zakona o ozakonjenju objekata.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Katarina Rakić, a prisustvovali su i sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Dalibor Radičević, Jovica Jevtić, dr Vladimir Orlić, Ognjen Pantović, Ivana Stojiljković, Ivan Karić, Jovo Ostojić, Sonja Pavlović, Goran Ćirić, Snežana B. Petrović, Zoran Radojičić, Dragan Jovanović i Jasmina Karanac.

Prisutni članovi

...

Dalibor Radičević

Srpska napredna stranka
...

Jovica Jevtić

Srpska napredna stranka
...

Vladimir Orlić

Srpska napredna stranka
...

Ognjen Pantović

Srpska narodna partija
...

Ivana Stojiljković

Srpska napredna stranka
...

Ivan Karić

Zeleni Srbije
...

Goran Ćirić

Demokratska stranka
...

Snežana B. Petrović

Partija ujedinjenih penzionera Srbije
...

Dragan Jovanović

Nova Srbija Bolja Srbija
...

Jasmina Karanac

Socijaldemokratska partija Srbije
Poslednji put ažurirano: 29.11.2016, 13:20