54. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

24.02.2020.

Na sednici, održanoj 24. februara, članovi Odbora razmotrili su više predloga zakona dnevnog reda Dvadeset šestog vanrednog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u Jedanaestom sazivu.

Članovi Odbora su na sednici odlučili da prihvate Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Rumunije o saradnji u oblasti održivog upravljanja prekograničnim vodama, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o saradnji između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Turske u oblasti voda, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Turske o saradnji u oblasti veterinarstva, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske o saradnji u oblasti održivog upravljanja prekograničnim vodama i slivovima od zajedničkog interesa i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Azerbejdžana o saradnji u oblasti biljnog karantina i zaštite bilja, koje je podnela Vlada.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Marijan Rističević, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora dr Ljubinko Rakonjac, Milija Miletić, Mladen Lukić, Aleksandra Jevtić, Zoltan Pek, Veroljub Matić, Tijana Davidovac, Radovan Jančić i Marko Zeljug. Sednici je prisustvovao i državni sekretar Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Velimir Stanojević sa saradnicima.

Prisutni članovi

...

Ljubinko Rakonjac

Zeleni Srbije
...

Milija Miletić

Ujedinjena seljačka stranka
...

Mladen Lukić

Srpska napredna stranka
...

Aleksandra Jevtić

Srpska napredna stranka
...

Zoltan Pek

Savez vojvođanskih Mađara
...

Veroljub Matić

Srpska napredna stranka
...

Tijana Davidovac

Srpska napredna stranka
...

Marko Zeljug

Srpska napredna stranka
...

Radovan Jančić

Srpska napredna stranka
Poslednji put ažurirano: 24.02.2020, 15:15