81. sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo

28.09.2018.

Sednica broj: 81

Predsedavajuci: Đorđe Komlenski

Odbor: Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo

Na sednici održanoj 28. septembra, Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo je razmotrio više predloga zakona koje je podnela Vlada, a koji su predloženi za dnevni red Prve sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2018. godini.

Članovi Odbora su ocenili da su Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti životne sredine, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Hrvatske o saradnji u oblasti zaštite životne sredine i očuvanja prirode, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o očuvanju afričko-evroazijskih migratornih ptica vodenih staništa, Predlog zakona o potvrđivanju Protokola o održivom transportu uz Okvirnu konvenciju o zaštiti i održivom razvoju Karpata i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma o očuvanju populacija slepih miševa u Evropi, u skladu sa Ustavom i pravnim sistemom Republike Srbije.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Đorđe Komlenski, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora Aleksandra Majkić, Vesna Marković, Srbislav Filipović, Bojan Torbica, Elvira Kovač, Vojislav Vujić, Jelena Žarić Kovačević i Milena Ćorilić.

Prisutni članovi

...

Đorđe Komlenski

Pokret socijalista
...

Aleksandra Majkić

Srpska napredna stranka
...

Vesna Marković

Srpska napredna stranka
...

Srbislav Filipović

Srpska napredna stranka
...

Bojan Torbica

Pokret socijalista
...

Elvira Kovač

Savez vojvođanskih Mađara
...

Vojislav Vujić

Jedinstvena Srbija
...

Jelena Žarić Kovačević

Srpska napredna stranka
...

Milena Ćorilić

Partija ujedinjenih penzionera Srbije
Poslednji put ažurirano: 01.10.2018, 10:06