27. sednica Odbora za kulturu i informisanje

26.09.2019.

Sednica broj: 27

Predsedavajuci: Mirko Krlić

Odbor: Odbor za kulturu i informisanje

Članovi Odbora za kulturu i informisanje su, na sednici održanoj 26. septembra, razmotrili u načelu Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2019. godinu, razdeo 29 - Ministarstvo kulture i informisanja, koji je podnela Vlada.

Predložene izmene koje se odnose na razdeo 29 obrazložili su predstavnici Ministarstva finansija i Ministarstva kulture i informisanja, ističući da će, rebalansom, budžet za ovo ministarstvo za 2019. godinu biti veći za 383.758.000 dinara u odnosu na planiran budžet.

Nakon rasprave, članovi Odbora odlučili su da resornom Odboru za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava predlože da prihvati Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetu Republike Srbije za 2019. godinu, razdeo 29 - Ministarstvo kulture i informisanja.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Mirko Krlić, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora Hadži Milorad Stošić, prof. dr Marko Atlagić, Srbislav Filipović, Nataša Mihailović Vacić, Dragana Kostić, Đorđe Vukadinović, Snežana Paunović, Aleksandar Jugović i prof. dr Snežana Bogosavljević Bošković.

Prisutni članovi

...

Hadži Milorad Stošić

Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda
...

Marko Atlagić

Savez komunista Srpska radikalna stranka Srpska napredna stranka
...

Srbislav Filipović

Srpska napredna stranka
...

Nataša Mihailović Vacić

Socijaldemokratska partija Srbije
...

Dragana Kostić

Srpska napredna stranka
...

Snežana Paunović

Socijalistička partija Srbije
...

Aleksandar Jugović

Srpski pokret obnove
...

Snežana Bogosavljević-Bošković

Socijalistička partija Srbije
Poslednji put ažurirano: 26.09.2019, 10:57