52. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

25.10.2019.

Članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku su na sednici od 25. oktobra 2019. godine razmotrili, u pojedinostima, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o opštoj bezbednosti proizvoda i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvozu i uvozu robe dvostruke namene.

Na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o opštoj bezbednosti proizvoda podneto je ukupno 12 amandmana, koje Vlada i Odbor nisu prihvatili.

Od 25 amandmana podnetih na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvozu i uvozu robe dvostruke namene, Vlada i Odbor prihvatili su dva amandmana, i to na član 2. Predloga zakona, koji je podneo narodni poslanik Sreto Perić i na član 8. Predloga zakona, koji je podneo narodni poslanik Marijan Rističević.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Snežana B. Petrović, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Studenka Kovačević, Zoran Bojanić, prof. dr Vladimir Marinković, Ana Čarapić, Stanislava Janošević, Gorica Gajić, Snežana R. Petrović, Vladimir Đurić i Jelena Mijatović.

Prisutni članovi

...

Studenka Stojanović

Srpska napredna stranka
...

Zoran Bojanić

Srpska napredna stranka
...

Vladimir Marinković

Socijaldemokratska partija Srbije Srpska napredna stranka
...

Ana Čarapić

Srpska napredna stranka
...

Stanislava Janošević

Srpska napredna stranka
...

Gorica Gajić

Demokratska stranka Srbije
...

Snežana Petrović

Srpska narodna partija
...

Jelena Mijatović

Srpska napredna stranka
...

Vladimir Đurić

Stranka moderne Srbije
Poslednji put ažurirano: 25.10.2019, 12:58