38. sednica Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu

17.07.2018.

Na sednici Odbora, održane 17. jula, članovi Odbora razmotrili su Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koji je podneo Visoki savet sudstva.

Članovi Odbora su odlučili da predlože Narodnoj skupštini da prihvati Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju u Privrednom sudu u Beogradu, Valjevu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Kraljevu, Leskovcu, Nišu, Požarevcu i Somboru.

U nastavku sednice, članovi Odbora razmotrili su i Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju za Upravni sud i za Privredni sud u Novom Sadu, a koji je podneo Visoki savet sudstva. Članovi Odbora odlučili su da predlože Narodnoj skupštini da prihvati ovaj Predlog odluke.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Petar Petrović, a prisustvovali su i sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Aleksandra Majkić, Slaviša Bulatović, doc. dr Mihailo Jokić, Neđo Jovanović, Jovan Palalić, Miletić Mihajlović, Đorđe Komlenski, Balint Pastor i Stanija Kompirović.

Prisutni članovi

...

Petar Petrović

Jedinstvena Srbija
...

Aleksandra Majkić

Srpska napredna stranka
...

Slaviša Bulatović

Srpska napredna stranka
...

Mihailo Jokić

Srpska napredna stranka
...

Neđo Jovanović

Socijalistička partija Srbije
...

Jovan Palalić

Srpska napredna stranka
...

Miletić Mihajlović

Socijalistička partija Srbije
...

Đorđe Komlenski

Pokret socijalista
...

Balint Pastor

Savez vojvođanskih Mađara
...

Stanija Kompirović

Srpska napredna stranka
Poslednji put ažurirano: 17.07.2018, 14:53