66. sednica Odbora za evropske integracije

22.10.2019.

Sednica broj: 66

Predsedavajuci: Elvira Kovač

Odbor: Odbor za evropske integracije

Na sednici, održanoj 22. oktobra, članovi Odbora razmotrili su u načelu, više predloga zakona koji su predloženi za dnevni red Četvrte sednice Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2019. godini.

Nakon obrazloženja predstavnika Ministarstava trgovine, turizma i telekomunikacija Odbor je prihvatio Predlog zakona o poštanskim uslugama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o informacionoj bezbednosti, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o opštoj bezbednosti proizvoda i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvozu i uvozu robe dvostruke namene, u načelu.

U nastavku sednice, članovi Odbora odredili su delegaciju koja će učestvovati na 62. plenarnom sastanku Konferencije odbora za evropske poslove parlamenata država članica Evropske unije (KOSAK), koji će se održati u Helsinkiju, Republika Finska, od 1. do 3. decembra 2019. godine, a koju će činiti poslanici Elvira Kovač, Biljana Pantić Pilja i Vladimir Đurić.

Sednici je predsedavala zamenica predsednika Odbora Elvira Kovač, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora: Ivana Nikolić, dr Muamer Bačevac, Dušica Stojković, Vesna Marković, Vladimir Đurić, Dragan Šormaz, Olivera Pešić, Zvonimir Đokić i Dubravka Filipovski.

Prisutni članovi

...

Ivana Nikolić

Srpska napredna stranka
...

Muamer Bačevac

Socijaldemokratska partija Srbije
...

Dušica Stojković

Srpska napredna stranka
...

Vesna Marković

Srpska napredna stranka
...

Vladimir Đurić

Stranka moderne Srbije
...

Dragan Šormaz

Srpska napredna stranka
...

Olivera Pešić

Srpska napredna stranka
...

Zvonimir Đokić

Srpska napredna stranka
...

Dubravka Filipovski

Srpska napredna stranka
Poslednji put ažurirano: 22.10.2019, 13:57