27. sednica Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku

18.05.2018.

Na sednici održanoj 18. maja, članovi Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, razmotrili su u pojedinostima Predlog zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Na predlog zakona o Centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika, narodni poslanici su podneli 54 amandmana, koje nisu prihvatili ni Vlada ni Odbor, kao i nijedan od 12 amandmana na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

U nastavku sednice, članovi Odbora odredili su Snežanu R. Petrović i Zorana Bojanića, kao predstavnike Narodne skupštine za učešće na studijskoj poseti parlamentaraca Zapadnog Balkana Berlinu, od 6. do 9. juna 2018. godine, u organizaciji Beogradskog fonda za političku izuzetnost i Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ).

Sednici je predsedavala predsednica Odbora Snežana B. Petrović, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora: dr Aleksandra Tomić, Studenka Kovačević, Stanislava Janošević, Tomislav Ljubenović, Gorica Gajić, Jelena Mijatović, Snežana R. Petrović, Vojislav Vujić, Zoran Bojanić, Snežana Paunović i Ana Čarapić.

Prisutni članovi

...

Snežana B. Petrović

Partija ujedinjenih penzionera Srbije
...

Aleksandra Tomić

Srpska napredna stranka
...

Studenka Stojanović

Srpska napredna stranka
...

Stanislava Janošević

Srpska napredna stranka
...

Tomislav Ljubenović

Srpska radikalna stranka
...

Gorica Gajić

Demokratska stranka Srbije
...

Jelena Mijatović

Srpska napredna stranka
...

Snežana R. Petrović

Srpska narodna partija
...

Vojislav Vujić

Jedinstvena Srbija
...

Zoran Bojanić

Srpska napredna stranka
...

Snežana Paunović

Socijalistička partija Srbije
...

Ana Čarapić

Srpska napredna stranka
Poslednji put ažurirano: 18.05.2018, 14:11