80. sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava

01.07.2019.

Na sednici od 1. jula 2019. godine, članovi Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava razmotrili su, u pojedinostima, Predlog zakona o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima radi realizacije Projekta izgradnje infrastrukturnog koridora autoputa E-761, deonica Pojate-Preljina i Predlog zakona o izmeni Zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara.

Na Predlog zakona o utvrđivanju javnog interesa i posebnim postupcima radi realizacije Projekta izgradnje infrastrukturnog koridora autoputa E-761, deonica Pojate-Preljina podneto je ukupno 28 amandmana. Vlada i Odbor nisu prihvatili nijedan od podnetih amandmana, a Odbor je podneo tri svoja amandmana, i to na članove 3, 16. i 18. Predloga zakona, koje je predstavnica predlagača, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović prihvatila na sednici Odbora.

Na Predlog zakona o izmeni Zakona o naknadama za korišćenje javnih dobara podnet je jedan amandman, koji Vlada i Odbor nisu prihvatili.

Sednici je predsedavala predsednica Odbora dr Aleksandra Tomić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Zoran Bojanić, Goran Kovačević, Duško Tarbuk, Sonja Vlahović, Veroljub Arsić, dr Milorad Mijatović, Zoltan Pek, Zoran Despotović, Đorđe Kosanić, Snežana B. Petrović i Milan Lapčević.

Prisutni članovi

...

Zoran Bojanić

Srpska napredna stranka
...

Goran Kovačević

Srpska napredna stranka
...

Duško Tarbuk

Nova Demokratska stranka Srbije Srpska napredna stranka
...

Sonja Vlahović

Srpska napredna stranka
...

Veroljub Arsić

Srpska napredna stranka
...

Milorad Mijatović

Socijaldemokratska partija Srbije
...

Zoltan Pek

Savez vojvođanskih Mađara
...

Zoran Despotović

Srpska radikalna stranka
...

Đorđe Kosanić

Jedinstvena Srbija
...

Snežana B. Petrović

Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda
...

Milan Lapčević

Nova Demokratska stranka Srbije
Poslednji put ažurirano: 01.07.2019, 14:34