40. sednica Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

11.03.2019.

Članovi Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu su na sednici, održanoj 11. marta, razmotrili u pojedinostima Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sredstvima za ishranu bilja i oplemenjivačima zemljišta, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti hrane, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sredstvima za zaštitu bilja i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zdravlju bilja.

Na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sredstvima za ishranu bilja i oplemenjivačima zemljišta, podneto je 12 amandmana, koje Vlada i Odbor nisu prihvatili.

Narodni poslanici podneli su 18 amandmana na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti hrane, a Vlada i Odbor prihvatili su četiri. Predsednik Odbora je podsetio prisutne da su na prethodnoj sednici podneta četiri odborska amandmana na ovaj predlog zakona, koje je ovlašćeni predstavnik Vlade na sednici Odbora prihvatio.

Vlada i Odbor nisu prihvatili nijedan od devet amandmana podnetih na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sredstvima za zaštitu bilja i nijedan od osam amandmana podnetih na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zdravlju bilja.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Marijan Rističević, a prisustvovali su članovi i zamenici članova Odbora Mladen Lukić, Žarko Bogatinović, Nada Lazić, Veroljub Matić, Milorad Mirčić, Radovan Jančić, prof. dr Miladin Ševarlić, dr Ljubinko Rakonjac, Milija Miletić, Ognjen Pantović, Tijana Davidovac, Zvonimir Đokić i Zoltan Pek.

Prisutni članovi

...

Mladen Lukić

Srpska napredna stranka
...

Žarko Bogatinović

Srpska napredna stranka
...

Nada Lazić

Liga socijaldemokrata Vojvodine
...

Veroljub Matić

Srpska napredna stranka
...

Milorad Mirčić

Srpska radikalna stranka
...

Radovan Jančić

Srpska napredna stranka
...

Milija Miletić

Srpska napredna stranka
...

Ognjen Pantović

Srpska narodna partija
...

Tijana Davidovac

Srpska napredna stranka
...

Zvonimir Đokić

Srpska napredna stranka
...

Zoltan Pek

Savez vojvođanskih Mađara
Poslednji put ažurirano: 11.03.2019, 12:31

Whoops, looks like something went wrong.